Elke Klajn stiže u Podgoricu

Ograničen broj ulaznica po promo cijeni od sedam eura je u prodaji
845 pregleda 1 komentar(a)
Elke Klajn, Foto: Sonorous
Elke Klajn, Foto: Sonorous

Poznati holandski DJ i producent Elke Klajn biće zvijezda druge Konektor elektronske žurke koja će se 7. decembra održati u Kolektoru, prostoru na teritoriji bivše fabrike Titeks u Podgorici koji su adaptirali studenti Arhitektonskog fakulteta, a koji je u posljednje vrijeme postao mjesto gdje su se održavale brojne slične muzičke manifestacije.

Iz Glavnog grada, koji uz organizaciju Konektor stoji iza ovog događaja ranije su kazali da su zadovoljni ovom saradnjom, te kako je prošla prva žurka kada je ugošćen vlasnik hita “Domino”, francuski DJ i producent Oxia za čiji nastup su karte bile rasprodate.

Početkom ovog mjeseca najavljeno je da će u Podgoricu doći još jedno poznato ime sa svjetske DJ scene, a izbor je pao na roterdamskog muzičara koji je poznat i po tome što je radio saundtrekove za TV serije, filmove, reklame i animacije.

Klajn je karijeru započeo 2003. i za razliku od mnogih koji počnu kao DJ-evi, on je u elektronsku muziku uplivao kao producent, koristeći svoje znanje sviranja klavira, gitare i basa. Njegov aktuelni album “Moments Of Clarity” objavljen je prošle godine uz pohvale kritike i karakteriše ga melodični tehno zvuk, a radio je remikse za izvođače kao što su Džon Ledžend i Pendulum, te muziku za holivudska ostvarenja “Rush”, “Parker” i “This Means War”.

Uz Klajna će kao predstavnici domaće scene iste večeri nastupiti Lerr i AudioStorm.

Ograničen broj ulaznica po promo cijeni od sedam eura je u prodaji u Forest baru i Hugo baru u Podgorici.

Bonus video: