AFIRMACIJA AUTORSKOG RADA

Konkurs za nikšićke bendove

Pobjednik konkursa će dobiti priliku da snimi album i učestvuje na desetom, jubilarnom Lake festu
651 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nevladino udruženje „Sinteza“ iz Nikšića u saradnji sa Lake festom poziva nikšićke bendove da se prijave na konkurs čiji će pobjednik dobiti priliku da snimi album i učestvuje na desetom, jubilarnom Lake festu.

Konkurs je otvoren za sve mlade bendove iz Nikšića autorski orijentisane, bez obzira na žanr i koji nemaju zvanično izdanje.

Potrebno je da bendovi dostave bar tri demo snimka, a “Sinteza” će u saradnji sa partnerom, studijom „Stivi“, snimiti osam pjesama, uraditi kompletnu produkciju i nakon snimanja albuma isti promovisati.

“Želimo da ovim projektom damo punu afirmaciju muzičkom autorskom radu koji se prezentuje putem festivala, a na kojem svake godine učestvuju bendovi iz Nikšića i Crne Gore. Takođe, ovim želimo predstaviti široj publici bendove i muzičare sa teritorije opštine Nikšić”, stoji u saopštenju za javnost.

Konkurs se organizuje u okviru projekta “Uhvaćeni tonovi” koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), a finansiran od strane Evropske unije.

Svi zainteresovani bendovi organizatore konkursa mogu kontaktirati i prijaviti se na e-mail: nvosinteza@gmail.com.

Preporučujemo za Vas