Novi album benda "The Who"

Album „Who“ donosi 11 pjesama, koje su snimljene u Londonu i Los Anđelesu
210 pregleda 0 komentar(a)
The Who, Foto: Shutterstock
The Who, Foto: Shutterstock

Nakon 13 godina iščekivanja, jedan od najuticajnijih sastava svih vremena, čija karijera traje više od 55 godina, objavio je novo studijsko izdanje. Album ovih rok ikona, koje su svojim live nastupima i brojnim vječnim hitovima ostavile neizbrisiv trag u istoriji muzike, nosi naziv „WHO“. Publici je izdanje dostupno u radijskom eteru, na Deezeru i Google Play-u.

„Sve pjesme sa albuma napisane su prošle godine, uz dva izuzetka“ otkrio je legendarni Pit Taunsend i dodao:

„Ne postoji tema ni koncept, nema nikakve priče iza svega – to je zbirka pjesama koje smo moj brat Simon i ja napisali kako bi Rodžeru dali inspiraciju, izazove i opseg za njegov novootkriveni pjevački vokal. Rodžer i ja smo oboje danas stari ljudi, budimo realni, tako da sam nastojao da se udaljim od ikakve nostalgije. Sjećanja su OK, ali dio pjesama se zapravo odnose na eksplozivno stanje današnjice.“

Svoje mišljenje o albumu podijelio je i Rodžer Daltri koji je uvjeren da je ovo njihov najbolji album.

„Pit nije izgubio svoju magiju, i dalje je fenomenalan tekstopisac, sa vrhunskim osjećajem za detalje“, istakao je Daltri.

Album „Who“ donosi 11 pjesama, koje su snimljene u Londonu i Los Anđelesu.

Novi album "The Who" će predstaviti i uživo, trenutno je najavljeno 10 koncertnih nastupa u 2020. godini, koji će se održati u Velikoj Britaniji i Irskoj.

Bonus video: