NEMA ZLE KRVI

Pejn: Grupa "One direction" će se sigurno ponovo okupiti

On je otkrio i to da se često čuje sa Lujom Tomlinsonom i da je Stajlsa nedavno gledao na nastupu na Capital's Jingle Bell Ballu
298 pregleda 0 komentar(a)
Lijam Pejn, Foto: Shutterstock
Lijam Pejn, Foto: Shutterstock

Lijam Pejn nedavno je rekao kako vjeruje da će se sigurno ponovo ujediniti grupa "One direction".

Pjevač, koji je upravo objavio svoj debitantski solo album, priznao je da članovi benda nisu svi prijatelji, ali je dodao da između njih nema zle krvi.

Heri Stajls, Nil Horan, Luj Tomlinson i Lijam Pejn su činili grupu koja je okupljena u muzičkom šou X faktor 2010. godine i koja je ubrzo postala jedna od najuspješnijih muških grupa na svijetu.

Malik je prvi napustio grupu tako što se okrenuo solo karijeri, a njegov primjer slijedili su i preostali članovi koji su grupu napustili 2016. godine, piše Skaj njuz.

Svih pet pjevača postigli su različite uspjehe kao solo izvođači, a Pejnov debitantski album "LP1" objavljen je u petak. Međutim, iznova se postavlja pitanje potencijalnog ponovnog okupljanja benda.

U emisiji "Sandej branč" na programu Čenel 4 Pejn je govorio o šansama da se to dogodi.

"Mislim da ćemo se u nekom trenutku vratiti. Zapravo, vratićemo se sigurno", rekao je u emisiji, između ostalog, Lijam Pejn.

On je otkrio i to da se često čuje sa Lujom Tomlinsonom i da je Stajlsa nedavno gledao na nastupu na Capital's Jingle Bell Ballu.

"Zapravo sam ga tek nedavno vidio prvi put nakon tri godine. Nismo se vidjeli dugo, dugo vremena. Bilo je zaista lijepo. On je još isti lik kao i kad je ostavljao grupu. Uprkos korektnim odnosima, ljudi su pomalo u zabludi ako misle da smo svi međusobno bliski i dobri prijatelji, ali među nama nema zle krvi i to je dobro", zaključio je ovaj mladi muzičar.

Preporučujemo za Vas