Detour i Nipplepeople udružili snage u pjesmi "Gledano sa strane"

"Ovim singlom i kroz snimljeni video materijal htjeli smo da simbolično obilježimo godišnjicu, pa smo uz podršku dua Nipplepeople pružili novo čitanje pjesme", poručio je Borgudan
656 pregleda 0 komentar(a)
Nipplepeople, Foto: Screenshot/Youtube
Nipplepeople, Foto: Screenshot/Youtube

Grupa Detour pripremila je svojim fanovima pravu muzičku poslasticu. U pitanju je posebno singl izdanje, live izvedba njihove pjesme ‘Gledano sa strane’ koju su prije godinu dana na svom slavljeničkom koncertu u Domu sportova izveli i snimili s grupom Nipplepeople.

Samog koncerta prisjetio se i frontman grupe Nenad Borgudan:

"Prošlo je točno godinu dana od našeg najvećeg koncertnog nastupa u karijeri u zagrebačkoj Maloj dvorani Doma sportova. Ovim singlom i kroz snimljeni video materijal htjeli smo da simbolično obilježimo godišnjicu, pa smo uz podršku dua Nipplepeople pružili novo čitanje pjesme koju smo snimili prije devet godina za album ‘TV’", ispričao je Borgudan.

Gledajući video materijal muzičar priznaje da mu je to bilo veče za pamćenje.

"Puno smo uložili vremena i truda, kao i ideja, kako u muzičkom segmentu tako i scenarističkom i vizualnom, te uz podršku dragih nam prijatelja i kolega pružili vizualno-auditivno putovanje kroz naš tada objavljen album ‘Tourdetour’. Kako je vrijeme darivanja ukazala nam se idealna prilika da se našoj vjernoj publici odužimo na način što ćemo im do Božića omogućiti besplatni download pjesme i ujedno im zaželjeti sve najbolje u 2020. godini", poručio je Borgudan.

Bonus video: