Sa pet singlova Artan Lili najavljuje novi album

Za novi album pripremili su numere “Maca”, “Foliram”, “Priča”, “Oud” i “Pedana”, koje će biti dostupne na svim streaming servisima, a pratiće ih i spotovi vrhunske produkcije
695 pregleda 0 komentar(a)
Artan Lili, Foto: Filip Roganović
Artan Lili, Foto: Filip Roganović

Beogradski bend “Artan Lili” sa pet novih pjesama najavljuje treći album.

Naime, bend je odlučio da na nesvakidašnji način obilježi novo izdanje. Publika će već od ponedjeljka 23. decembra imati priliku da čuje jednu od pjesama, a ostale će puštati singl po singl, dan za danom do petka 27. decembra.

Za novi album pripremili su numere “Maca”, “Foliram”, “Priča”, “Oud” i “Pedana”, koje će biti dostupne na svim streaming servisima, a pratiće ih i spotovi vrhunske produkcije.

“I ovog puta smo odlučili da napravimo nešto novo pa smo tako za svih pet novih pjesama snimili spotove i odlučili da ih objavimo u pet dana, svaki dan po jednu pjesmu i spot. To baš i nije nešto što se često događa na našoj sceni pa smo samim time i još ponosniji na to što smo uradili. Mislim da smo na najbolji način oslikali trenutak u kom se nalazimo i dali mu prepoznatljivi izgled u duhu Artan Lilija. Dosta dugo smo radili nove pjesme i publika će sigurno prepoznati savremene tendencije kako u muzičko-stilskom izrazu tako i u samoj produkciji pjesama koju smo ovoga puta podigli na novi nivo”, naglasio je Bojan Slačala, frontmen grupe Artan Lili.

Bonus video: