PODGORIČKI BEND NAJAVIO

Highway: Album izlazi na proljeće

“Sa velikim zadovoljstvom možemo reći da album definitivno izlazi na proljeće, tačan datum ne znamo, ali ćemo sve blagovremeno obavijestiti”, poručio je Vojvodić
909 pregleda 0 komentar(a)
Highway sastav na Podgoričkom pazaru, Foto: Facebook.com
Highway sastav na Podgoričkom pazaru, Foto: Facebook.com

Među brojnim crnogorskim muzičarima koji su u brojnim kategorijama nominovani za MAC (Music Award Ceremony), našao se i sastav Highway koji od prije nekoliko mjeseci, od kada je grupu napustio Marko Pešić, čine Luka Vojvodić i Petar Tošić.

Podgorički bend “Highway” koji se proslavio zahvaljujući učešću u X faktoru, a takođe su bili predstavnici Crne Gore na Eurosongu, našao se u konkurenciji za pop bend hit sa aktuelnim singlom “Beskrajni dan”.

“Ovakav vid festivala je super i svakako nam je drago što su prepoznali i u našim pjesmama kvalitet za nominaciju i to nas svakako raduje”, kazao je za “Vijesti” Vojvodić, a zatim otkriva da su već pozvali publiku da ih podrži, s obzirom na to da su oni ti koji odlučuju o dodjeli nagrada.

“Pozvali smo fanove da glasaju na našim online stranicama, ali se ne opterećujemo nagradama, sva naša koncentracija je trenutno usmjerena ka nastupima i pjesmama”, ističe muzičar.

Higway je već najavio novi album, a Vojvodić otkriva i kada će biti objavljen.

“Sa velikim zadovoljstvom možemo reći da album definitivno izlazi na proljeće, tačan datum ne znamo, ali ćemo sve blagovremeno obavijestiti”, poručio je on.

"Kada je u pitanju 2019. godina, muzičar je zaključio da je bila puna izazova.

“Ali smo prezadovoljni jer smo ispunili naše ciljeve, započeli smo saradnju sa izdavačkom kućom iz Hrvatske. Snimili dvije nove pjesme i time finiširali album, odradili smo veliki broj svirki, položili dosta ispita i sigurno koračamo u nove pobjede. Od sljedeće godine očekujemo duplo više rada, novih saradnji, pjesama i započinjanje sljedećeg albuma”, obećao je on.