NOVI FILM STIŽE U APRILU

Bili Ejliš pjeva naslovnu pjesmu za novi film o Džejmsu Bondu

Pjevačica je napisala muziku i tekst sa svojim bratom i uobičajenim saradnikom Fineasom, i biće najmladji umjetnik koji je izveo naslovnu numeru za jedan film iz popularne franšize
2290 pregleda 0 komentar(a)
Bili Ejliš, Foto: AP
Bili Ejliš, Foto: AP

Američka pjevačica Bili Ejliš (Billie Eilish) pjevaće naslovnu pjesmu za novi film o Džejmsu Bondu, objavljeno je danas na vebsajtu 007.

Pjevačica (18) je napisala muziku i tekst sa svojim bratom i uobičajenim saradnikom Fineasom, i biće najmladji umjetnik koji je izveo naslovnu numeru za jedan film iz franšize Džejms Bonda.

Kompanija EON Prodakšns (EON Productions) koja je producent za sve filmove o Džejmsu Bondu je uvijek pridavala poseban značaj za originalne tematske pjesme i trudila se da angažuje umjetnike u skladu sa svojim vremenom.

Tako su svoj glas za te filmove dali, između ostalih, Madona, Adel, Sem Smit, Ališa Kis, i Džek Vajt sa različitim uspjehom. Među najcjenjenijim su "Live and Let Die" Pola Makartnija i Vingsa, "Skyfall" Adel i "Goldfinger" od Širli Basi.

Do sada 25. film o Džejmsu Bondu "No time to die" izlazi 2. aprila u Velikoj Britaniji, 8. aprila u Francuskoj i 10. aprila u SAD. Ulogu Džejmsa Bonda ponovo i posljednji put igra Danijel Krejg, dok misterioznog neprijatelja glumi Rami Malek, dobitnik Oskara 2019. za film "Boemska rapsodija".