“Disco Doll”

DJ Koyo objavio novi singl: Pjesma koja pokreće na ples i dobre vibracije

Singl "Disco Doll” će se uskoro naći na platformama Traxsource i Beatport
828 pregleda 0 komentar(a)
DJ Koyo, Foto: Privatna Arhiva
DJ Koyo, Foto: Privatna Arhiva

Crnogorski DJ i producent Jovan Kojičić Koyo objavio je novi singl pod nazivom “Disco Doll” na svom Youtube kanalu. Kako ističe u razgovoru za “Vijesti”, numera je posvećena klubovima, pa Koyo ne krije da se nada da će upravo novi singl pokrenuti ljude na ples.

“S obzirom na to da je namijenjena klubovima i ljudima koji se provode u klubovima, a i da sam naziv numere nosi takvu simboliku, očekujem da baš pokrene ljude i da im izazove dobre vibracije”, otkriva svoja očekivanja DJ Koyo.

Do sada, ovaj podgorički DJ i producent objavio je dosta singlova, a svaki nosi neku svoju energiju i priča je za sebe. Iako ima veliko iskustvo, ni danas ne može, kada radi singlove, da bude sto odsto siguran šta je to što po klubovima najbolje prolazi.

“Nikad ne možemo biti sigurni u to šta će dobro proći kod publike. Međutim, trudim se da pratim trendove i ljudima nudim stalno nešto novo i malo drugačije, ali bez obzira na različitosti, sve te numere imaju moj lični pečat”, smatra on.

Kada pravi pjesme najbitnije je da ista kod njega izazove emociju i reakciju.

“Samo tad znam da može to i kod publike izazivati. Ne pravim nikad ništa striktno da bih se nekome dodvoravao. Pustim da vodi trenutak inspiracije i rekao bih da je to, za sad, dobro prihvaćeno kod publike”, pohvalio se Koyo.

Kompoziciju “Disco Doll” već je puštao na svojim nastupima, a o tome kako publika na istu reaguje, kaže:

“Premijerno sam je pustio prošlog vikenda u klubu gdje sam radio i pažljivo pratio reakciju publike na određenim djelovima numere. Rekao bih, po prvim reakcijama, da itekako ima perspektivu i nadam se da će postati prepoznatljiva”, nada se on.

Zahvaljujući napredovanju tehnike, posao DJ i producenta je mnogo lakši danas. Danas su razni programi dostuni na internetu, što omogućava mnogima da rade svoju muziku i prave remikse.

“Biti i producent ovakve muzike na našim prostorima nije isplativo, ali je svakako preporuka za nastupe u inostranstvu kojih imam sve više i čemu težim. U ovom poslu moraš uvijek biti aktuelan i tražen, jer na taj način je prepoznatljivo i ono što radiš pa se izdvajaš od klasičnih puštača muzike”, savjetuje DJ Koyo.

Njegovi prethodni singlovi našli su se na svejtskim platformama, i nekim top listama, a ista sudbina čeka i numeru “Disco Doll”.

“I ovaj single biće na vodećim svjetskim platformama za slušanje i prodaju muzike Traxsource i Beatport zahvaljujući izdavačkoj kući i nadam se da ću sa njim doprijeti do sto više slušalaca”, zaključuje DJ Koyo.