"OD PONOĆI DO PONOĆI"

Režakov duet sa Bešlićem uskoro dobija video

Kadrovi za spot snimljeni su u Podgorici u vinogradima kompanije “Plantaže 13. juli” i u prostorijama vinskog podruma “Šipčanik”
1092 pregleda 0 komentar(a)
Boris Režak, Foto: Privatna arhiva
Boris Režak, Foto: Privatna arhiva

Basanskohercegovački muzičar Boris Režak riješio je da prekine diskografsku pauzu dugu dvije godine, a na muzičku scenu se vraća duetom koji je snimio sa proslavljenim narodnim pjevačem Halidom Bešlićem.

Za numeru “Od ponoći do ponoći” Režak je radio muziku, dok je stihove pisao Nikola Raonić.

“Pjesma je osmišljena prije dvije, tri godine. Ideja za duet je bila moja. Uradili smo pjesmu i jedini čovjek koji mi je padao napamet je Halid Bešlić i niko više. Nijesmo žurili s tom pjesmom. Ništa se nije forsiralo, kako ni sa pjesmom tako ni sa spotom. Dok sam se čuo s njim, pa mu poslao pjesmu, pa je poslao u Sarajevo, družili se do jutra. Njemu se svidjela pjesma. Sastali smo se sada da to uradimo na najbolji mogući način”, otkrio je Režak.

Kadrovi koji će se naći u spotu snimani su u Podgorici, tačnije u vinogradima kompanije “Plantaže 13. juli” i u prostorijama vinskog podruma “Šipčanik”.

“Ekipa iz Sarajeva je radila spot, moji drugari, ista ona koja mi je radila pjesmu ‘Ožiljak.’ Drugarska atmosfera vlada, prije svega profesionalna. Svako zna svoj dio posla. Kretalo se kako je trebalo, finim tempom. Lokacije su predivne, uživali smo, a s osmijehom se svi vraćamo svojim kućama”, kazao je Režak.

Muzičar jedva čeka da publika čuje duetsku pejsmu sa Halidom i obećava da će se vrlo brzo naći u etru.

“Planirana je i promocija jer je spot rađen tako da ima tu i filmske priče, ergele konja i svašta”, otkriva Režak.

Numera “Od ponoći do ponoći” naći će se na novom albumu Bešlića, a ovu pjesmu prvi put su izveli krajem 2018. godine na Halidovom koncertu u Banja Luci i publika je tada odlično reagovala.

“Ovaj duet ima dušu i interesantna je saradnja kada se udruže dva različita vokala. Halidu se dopada moj zabavnjački ritam, a meni njegov narodni stil i tako smo riješili da udružimo snage”, ispričao je Režak.