"SPASI SE SAM"

Poslušajte novu pjesmu Autogenog treninga: "Raskrsnica" kao najava trećeg albuma

U odnosu na prethodna izdanja koja je uglavnom odlikovao žešći gitarski zvuk, Kapetanoviću se čini da su malo usporili. Ali baš malo, naglašava
0 komentar(a)
autogeni trening spasi se sam, Foto: Autogeni trening
autogeni trening spasi se sam, Foto: Autogeni trening
Ažurirano: 26.02.2018. 19:19h

Najpoznatiji crnogorski alternativni bend Autogeni trening objavio je numeru "Raskrsnica" i time najavio novi album.

Treće izdanje podgoričko-nikšićkog sastava nosi naziv ""Spasi se sam", na njemu će se naći devet numera, a bend se odlučio da isprati trend kolega iz regiona, pa će tako album izaći sukcesivnim objavljivanjem numera u naredne dvije nedjelje.

Frontmen Dino Kapetanović je kazao da će dugoočekivani album Treninga biti publikovan i elektronski i kao fizičko izdanje.

Nakon sukcesivnog objavljivanja pjesama na YouTube servisu, cijelo izdanje izaći će pod srpskom etiketom Nocturne Media, a Kapetanović je rekao da ko god želi od drugih izdavača, može da objavi album u svojoj režiji.

“Nismo, niti ćemo dati ekskluzivitet bilo kome da raspolaže materijalom kako se hoće. Situacija je takva kakva jeste i gledamo da smo prisutni što se više može pod uslovima lijepim za sve. Ja lično nemam snage za bilo kakva prepucavanja i interesne sfere. Mrš u pi*ku materinu”, oštro će Kapetanović.

U odnosu na prethodna izdanja koja je uglavnom odlikovao žešći gitarski zvuk, njemu se čini da su malo usporili. Ali baš malo, naglašava.

Preporučujemo za Vas