"OBORENI SVI DOSADAŠNJI REKORDI"

Za devet sati prodato 7.000 ulaznica za sedmi Sea Dance

"Najava da na spektakularno, sedmo izdanje Sea Dance Festivala stiže vodeći svjetski DJ Martin Garrix, izazvala je nezapamćeno interesovanje za ovogodišnji festival"
2212 pregleda 0 komentar(a)
Sea Dance festival, Foto: Sea Dance
Sea Dance festival, Foto: Sea Dance

Sea Dance tim saopštio je danas da je za sedmo izdanje Sea Dance festivala za samo devet sati prodato 7.000 ulaznica.

"Najava da na spektakularno, sedmo izdanje Sea Dance Festivala stiže vodeći svjetski DJ Martin Garrix, izazvala je nezapamćeno interesovanje za ovogodišnji festival. Kompletan prvi kontigent ulaznica razgrabljen je za samo devet sati, čime su oboreni svi dosadašnji rekordi. Silovit start prodaje prati i dosad najveći broj različitih zemalja koje su obezbijedile svoje ulaznice u prvom talasu, pa se očekuje da će sedmo po redu izdanje Sea Dance festivala biti i najinternacionalnije. Pored praktično svih zemalja jugoistočne Evrope, prvi kontigent ulaznica najbrže su razgrabili i gosti iz Velike Britanije, Francuske, Italije, Irske i Sjedinjenih Američkih Država, ali i zemalja istočne Evrope kao što su Rusija, Češka, Ukrajina i druge", saopšteno je iz Sea Dance tima,.

iz Sea dance tima si dodali da interesovanje ne jenjava i da je u prodaji već nova, limitirana serija trodnevnih ulaznica po narednoj promotivnoj cijeni od samo 24,99 eura, a njihov broj je takođe ograničen.

"Ipak, ovo je cijena sa čak 50 odsto popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu kao što su lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš. U prodaji se mogu naći i VIP GOLD trodnevne ulaznice po cijeni od 100 eura, kao i ulaznice za festivalski kamp po cijeni od 25 eura. Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix.me, te na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija o ulaznicama, programu, prevozu i smještaju na festivalu može se naći na sajtu www.seadancefestival.me", ,poručili su iz Sea dance tima.

Program trećeg Sea Dance festivala, koji će biti održan od 28. do 30. avgusta plaži Buljarica u Budvi, predvodiće Martin Garrix, jedan od najtraženijih muzičkih izvođača na svijetu.

"Publika u Crnoj Gori imaće jedinstvenu priliku da vidi vodećeg holandskog superstara koji iza sebe ima čak 60 miliona fanova, 19 prestižnih muzičkih nagrada, kao i 69 singlova koji zajedno premašuju 10 milijardi strimova! Nakon što je David Guetta ljestvicu Sea Dance spektakla postavio veoma visoko, Garrix je danas praktično jedini u svijetu koji može da je ne samo dohvati, već i dodatno podigne, barem ako je suditi po moćnim produkcijskim nacrtima koje je njegov tim spremio u saradnji sa EXIT timom", zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas