Bend “Ničim izazvan” predstavio ljubavnu baladu “Krhka, a ponosna”

“Naš četvrti studijski album polako dobija svoje obrise"
799 pregleda 0 komentar(a)
Vukašin Danilović, Foto: Privatna arhiva
Vukašin Danilović, Foto: Privatna arhiva

Bend “Ničim izazvan” je, u susret svom najvećem i najlepšem koncertu koji će biti održan 25. aprila u Kombank dvorani, objavio novu pjesmu i spot. “Krhka, a ponosna” je divna ljubavna balada koju, po prvi put kao duet, izvode Boris Bakalov i violinistkinja benda Katarina Stanimirović. Muziku i tekst je napisao Bojan Gluvajić, a producent je i ovoga puta Đani Pervan.

“Naš četvrti studijski album polako dobija svoje obrise. U pauzama koncertnih obaveza smo uspjeli da provedemo neko vrijeme u studiju i spremimo nešto novo za ljubitelje naše muzike. ‘Krhka, a ponosna’ je jedna nježna pjesma o muško-ženskim odnosima, koja je u nekoliko strofa pokušala da predstavi obije strane tog zapleta”, objasnio je Bojan Gluvajić, autor numere.

“Krhka, a ponosna” je drugi singl koji će se naći na četvrtom albumu, a polovinom aprila će biti objavljena još jedna pjesma i spot. Ovaj video je snimljen u velikoj sali Kombank dvorane i najbolja je pozivnica za brojne fanove, koji će po prvi put prisustvovati koncertu benda Ničim izazvan koji se održava u sali sa mjestima za sedenje. Ovaj koncert će biti zaista poseban, jer će se stalnoj postavi benda pridružiti i gudači, duvači i perkusije, tako da će na sceni biti 16 muzičara. U izvođenju ovog broja muzičara sve pjesme će dobiti neku novu dimenziju i energiju, tako da bend vrijedno vježba kako bi svojoj publici ponudili i nešto drugačije.

Bonus video: