E-play promovisao novi spot sa Slobodom Mićalović: Sad svi znamo šta je “Sloboda”

Kada je nakon neophodnog dužeg postupka montaže spot “Sloboda” konačno ovih dana završen, u E-Playu su u početku razmišljali da li da ga uopšte objave u trenutku kada se čitava planeta bori protiv koronavirusa
742 pregleda 0 komentar(a)
Maja Cvetković i Sloboda Mićalović, Foto: Nebojša Babić
Maja Cvetković i Sloboda Mićalović, Foto: Nebojša Babić

Alternativni bend “E-Play” sa aktuelnog albuma “Sloboda” objavio je spot za naslovnu numeru u kome se kao specijalna gošća pojavljuje glumica Sloboda Mićalović. Iako je u svojoj karijeri Mićalović imala brojne uloge, ovo joj je prvo pojvaljivanje u nekom spotu.

“Prva asocijacija za poziv koji je uslijedio Slobodi je bilo njeno ime, koje je isto kao i ime naše pjesme, ali nam je bilo važno to što je dobra glumica i ono što nosi svojim dosadašnjim radom. Jako je lijepo sarađivati sa glumicom koja se i dalje razvija, koja je svakim danom sve bolja i bolja, i koja i dalje iskreno voli umjetnost i veoma je za nju požrtvovana”, kaže pjevačica i basistkinja Maja Cvetković.

Sloboda Mićalović, članovi E-Playa: Maja Cvetković, gitarista Nemanja Velimirović i bubnjar Goran Ljuboja, pod palicom reditelja, kamermana i montažera Vuka Protića snimali su spot tokom januara u prostoru Muzeja grada Beograda u Resavskoj, gdje se održava kulturna manifestacija Oktobarski salon, uz scenografuju rađenu sa ozbiljnom ekipom koja inače radi na filmovima.

Kada je nakon neophodnog dužeg postupka montaže spot “Sloboda” konačno ovih dana završen, u E-Playu su u početku razmišljali da li da ga uopšte objave u trenutku kada se čitava planeta bori protiv koronavirusa.

“Na kraju smo shvatili da, ako bar nekome u ovakvom trenutku donesemo radosti za ova četiri minuta, mi smo nešto doprinijeli. A što se tiče same Slobode, tek sada u ovom trenutku (kada izlazimo iz kuće samo do prodavnice) vidimo njeno pravo značenje, ali nadam se da će biti svjetlosti na kraju tunela. U ovom trenutku je jako važno da ostanemo samodisciplinovani i da ostanemo kod kuće”, poručuje Cvetković.

Bonus video: