NOVA PJESMA PODGORIČKOG SASTAVA

Vrpca objavila novi singl: Ne postoje granice naših mogućnosti

Alternativna rok grupa u etar lansirala numeru "Nikad dovoljno nije", najavili i spot
961 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.04.2020. 15:29h

Podgorička alternativna rok grupa Vrpca objavila je novi singl pod nazivom "Nikad dovoljno nije" koji se može poslušati na YouTube servisu.

"Pjesma je nastala početkom godine, a rezultat je bezuslovne ljubavi prema kosmosu. Ograničenja ne postoje kao ni granice naših mogućnosti, zato nikad dovoljno nije. Kad budemo prestali da mijenjamo svijet oko sebe prilagođavavši ga našem sistemu vrijednosti svijet će doživjeti procvat, potreban je osvrt na širu sliku stvarnosti", kazao je povodom izlaska nove pjesme gitarista Miloš Pejović za "Vijesti".

Novi singl Vrpce dolazi četiri mjeseca nakon prethodnog "Hejt", koji je pratio i video spot čiji je potpisnik basista benda Danilo Pendo. Nova pjesma mogla bi da znači i debitantsko izdanje, otkrili su iz podgoričkog sastava, a može se očekivati i novi spot.

"Ovaj singl predstavlja najavu za naš album, a nije isključeno i da se odlučimo za EP. Trenutno smo u fazi snimanja, koje se odvija u studiju 'Stivi'. Takođe, planirano da plasiramo i spot za numeru 'Nikad dovoljno nije'. Spot je takođe u radnoj verziji, ali s obzirom na okolnosti koje se dešavaju na svjetskom nivou, a nisu zaobišle ni nas, odlučili smo se da prvo plasiramo audio, a nakon izlaska iz ove situacije idemo ka finalizaciji spota", poručio je Pejović.

Osim gitariste Pejovića i basiste Penda članovi grupe su i bubnjar Zarija Pavićević i pjevač i tekstopisac Braco Subotić. Podgorički sastav je osnovan 2012, prvi nastup imao je na SeaRock festivalu u Kotoru, a prethodno je osim pomenutih objavio pjesme "Svaki dan" 2017. i "Podgoričanos" godinu ranije.