Rambo Amadeus objavio novi album

Stanje duha utiče na imunitet, pa se nadam da će vam višestruko koristiti, poručio je muzičar
2397 pregleda 0 komentar(a)
Nakon pet godina novo izdanje: Rambo Amadeus, Foto: Filip Roganović
Nakon pet godina novo izdanje: Rambo Amadeus, Foto: Filip Roganović

Pandemija koronavirusa nije spriječila Svjetskog Kilo Cara Ramba Amadeusa da objavi dugo očekivani novi album pod nazivom “Brod budala”.

Izdanje koje sadrži sedam numera dostupno je na Jutjub servisu, a slavni crnogorski muzičar potrudio se da svaku od njih prati i odgovarajući video. Među pjesmama sa albuma su i dva lajv snimka numere “U cara Trojana kozije uši” sa koncerata u beogradskom “Elektropioniru”

“Vjerujem da će vam preslušavanje mog još neštampanog albuma ‘Brod Budala’ biti sada još zabavnije. Sve pjesme sa albuma su na Jutjubu poređane jedna za drugom. Uživajte. Znamo da stanje duha jako utiče na imunitet, pa se nadam i da će vam slušanje ovog albuma višestruko koristiti. Nazdravlje”, napisao je ovim povodom Svjetski Kilo Car na svojoj Fejsbuk stranici.

“Brod budala” nasljednik je izdanja “Vrh dna” iz 2015. Publici su sa ovog izdanja od ranije poznati prethodno objavljeni singlovi “Oda radosti - Anegdote evrointegracija”, “Bi li mi kazala”, “Šjor Spajdermen Stari”, “Serator” i “Brod budala” kojima je Rambo najavljivao album.

Bonus video: