ONLINE VEČERAS U 19 ČASOVA

Humanitarni koncert porodice Bun

“Sav prihod od donacija će ići na kupovinu namirnica i higijenskih sredstava koje će se distribuirati putem organske inicijative Fejsbuk grupe Heroji iz komšiluka”
533 pregleda 0 komentar(a)
Pjeva Hana Bun, a pridružiće joj se i porodica, Foto: Facebook
Pjeva Hana Bun, a pridružiće joj se i porodica, Foto: Facebook

Prepoznajući probleme sa kojima se suočavaju brojne porodice, a najviše one iz ruralnih predjela, Meanderbug društveni biznis i zajednica koja pomaže razvoju seoskog turizma u Crnoj Gori, organizovaće danas humanitrani koncert u 19 časova.

Koncert će se organizovati uživo putem Fejsbuk stranice Meanderbug, a onlajn nastup će održati Hana Bun (Hannah Boone) u pratnji porodice. Koncert je zamišljen kao prenos porodične atmosfere osnivača Meanderbuga Brita Buna (Brit Boone), koji već neko vrijeme živi i radi u Crnoj Gori, a porijeklom je iz Amerike.

“Sada, više nego ikad, moramo da se ponašamo kao zajednica, da brinemo jedni za druge i o drugima, kao i da pružimo pomoć ukoliko smo u mogućnosti”, ističu iz ove kompanije u saopštenju.

Oni dodaju i da su mnogi njihovi klijenti iz svih djelova svijeta iskazali želju da daju svoj doprinos i pomognu materijalno ugrožene porodice koje su najviše pogođene pandemijom u Crnoj Gori. Tako je za dobrovoljce iz inostranstva otvorena mogućnost donacija putem PayPal servisa, dok će građani Crne Gore biti u mogućnosti da doniraju novac putem sajta ili preko žiro–računa.

“Sav prihod od donacija će ići na kupovinu namirnica i higijenskih sredstava koje će se distribuirati putem organske inicijative Fejsbuk grupe Heroji iz komšiluka”, objašnjavaju iz Meanderbuga.

Sve informacije mogu se pronaći na zvaničnom internet sajtu Meanderbug.com, preko kog će se ažurirati informacije o donacijama i kupljenim paketima.

“Građane pozivamo i da nas kontaktiraju ukoliko znaju za slučajeve kojima je neophodna urgentna pomoć”, poručuju oni.