Nova numera AudioStorma u radio emisiji Džona Digvida

„Ovo je jedan od najboljih trenutaka u mom životu”, rekao je Ognjen Vuković, kojem je Digvid jedan od uzora
100 pregleda 0 komentar(a)
AudioStorm, Foto: AudioStorm (Facebook)
AudioStorm, Foto: AudioStorm (Facebook)
Ažurirano: 20.02.2018. 09:57h

Numera „Inner Eye“ podgoričkog producenta i DJ-a AudioStorma našla se u miksu najnovije epizode „Transitionsa“ kultnog Džona Digvida. U pitanju je radio-emisija u kojoj britanski DJ i producent, jedan od najpoznatijih kada je u pitanju progresiv haus, plasira najbolju muziku svijeta po njegovom izboru.

Budući da pripada istom žanru i da mu je Digvid jedan od uzora, Ognjen Vuković, koji stoji iza pseudonima AudioStorm nije krio oduševljenje.

„Ovo je jedan od najboljih trenutaka u mom životu“, napisao je on na svojoj Facebook stranici nakon izlaska 703. epizode „Transitionsa“.

„Ćao, ovo je Džon Digvid, dobrodošli u najnoviju epizodu 'Transitionsa', slušaćete dva sata najbolje elektronske muzike na svijetu, a sada ide AudioStorm i 'Inner Eye'“, ovako je poznati DJ najavio Podgoričanina i emisiju koja se može poslušati na sajtovima poput Mixclouda i global-sets.com.

Numera „Inner Eye“ nalazi se na EP-u „Analogue Agenda“ koji je AudioStorm objavio prošle sedmice za londonsku etiketu Lowbit Records. Digvid nije prva zvijezda kojoj se svidjelo ovo izdanje, budući da su ga ranije pohvalili i Ernan Kataneo i Nik Voren.

Audiostorm je nedavno Vijestima kazao da se uskoro može očekivati još materijala.

“Predstoje izdanja koja se čekaju još od prošlog ljeta, poput trake ‘Freedom Fighters’ na atinskoj etiketi Dopamine Music, još neke zanimljive saradnje i dugotrajne pripreme za album”, poručio je on.

Bonus video: