Zasitila se agresivnijeg pristupa u pjesmama

Sarina nova pjesma „Kaži mi“ nastala je u Bassivity studiju, a i ovu „stvar“ kao i prethodne singlove „Bez sna“ i „Mili, mili“ potpisuje Nikola Kirćanski Kei
881 pregleda 0 komentar(a)
Sara Jo, Foto: Privatna arhiva
Sara Jo, Foto: Privatna arhiva

Poslije hit singlova „Bez sna“ i „Mili, mili“, pop zvijezda Sara Jo objavila je novu pjesmu „Kaži mi“, koju je premijerno predstavila putem Instagram Livea. Sarini pratioci mogli su da čuju uključenja njenih prijatelja i saradnika, i da prvi put prisustvuju njenoj promociji. Odmah nakon toga, numera je objavljena na YouTubeu, a prvi komentari i oduševljenje publike svjedoče o tome da je mlada zvijezda i ovoga puta uspjela da pomjeri sopstvene granice i publici se predstavi u potpuno novom i svježem izdanju.

“Oduvijek sam željela da imam spot sa zahtjevnom plesnom koreografijom, u čemu mi je pomogao sjajni plesač iz Slovenije, moj partner u spotu, Žiga Sotlar. Nadam se da će se publici dopasti i da će zavoljeti ‘Kaži mi’. S obzirom na to da sam se zasitila agresivnijeg pristupa u pjesmama, poželjela sam da ovog puta pružimo publici potpuno drugačiji vajb - lagan i nježan, a u isto vrijeme upečatljiv i senzualan”, kaže Sara.

Žiga Sotlar poznat je i kao koreograf Severinine turneje „Halo“, a prvu saradnju sa Sarom ostvario je na manifestaciji MAC koja je početkom godine održana u Beogradu.

“Tokom svoje dosadašnje karijere bio sam dio mnogih muzičkih spotova, ali sa sigurnošću mogu da kažem da je snimanje Sarinog spota bilo jedno od najbolje organizovanih. Bio sam iznenađen što smo uspjeli da sve snimimo u jednom danu. Iskreno sam bio oduševljen i iznenađen koliko je Sara profesionalna i disciplinovana, i kako je uspjela da tokom cijelog snimanja održi energiju na najvišem nivou i da najbolje od sebe. Ona je jedinstveni umjetnik, kakvih je malo na Balkanu. Pored toga što je sjajan pjevač, ona dosta obraća pažnju na koreografije, stajlinge i kompletan vizuelni identitet. Mislim da je to bilo više nego očigledno na MAC-u 2020, a prema reakcijama publike njen nastup ispostavio se kao jedan od najboljih na cijelom događaju”, prisjetio se Žiga.

Njena nova pjesma „Kaži mi“ nastala je u Bassivity studiju, a i ovu „stvar“ kao i prethodne Sarine singlove „Bez sna“ i „Mili, mili“ potpisuje Nikola Kirćanski Kei. Reditelj spota je Lazar Bogdanović za produkciju NN Media.

Bonus video: