Fatboy Slim objavljuje reizdanje u kutiji za picu

Posljednji album “Palookaville” izdao je 2004. godine, a 2010. je sarađivao sa Dejvidom Bernom na njegovom albumu “Here Lies Love”
0 komentar(a)
FatBoy Slim, Foto: Filip Roganović
FatBoy Slim, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 19.02.2018. 14:53h

Čuveni DJ Fatboy Slim objaviće reizdanje njegovog čuvenog albuma “You've Come a Long Way Baby” i to na 20. godišnjicu, piše NME magazin.Ovaj album, na kojem su se našli hitovi kao što su “Right Here, ight Now” i “Praise You” te 1998. godine našao se na nekoliko top 20 listi, a novo izdanje biće objavljeno 16. marta.

Pored CD i LP verzije, Fatboy Slim je pripremio i specijalno izdanje “Meal deal” koje će biti zapakovano u kutiji za picu, a sadržaće i majicu na kojoj piše “Ja sam među najboljih 20, zašto bih se trudio”.

Ovo izdanje će biti limitirano, ali još uvijek nije otkriveno kako će i gdje moći da se kupi.

U međuvremenu, DJ Fatboy Slim, čije je pravo ime Norman Kuk, a koji je prošle godine nastupao na Sea Dance festivalu u Budvi, ne posustaje, pa će ga fanovi čuti i na bristolskom festivalu 26. marta.

Posljednji album “Palookaville” izdao je 2004. godine, a 2010. je sarađivao sa Dejvidom Bernom na njegovom albumu “Here Lies Love”, koji je kasnije pretvoren i u mjuzikl. M.H.

Bonus video: