NASTALA ZA POTREBE FESTIVALA BALKAN TRFIK

Iskaz priredio nastup "iz fotelje"

Od početka ove situacije, kada je postalo jasno da ćemo ostati kod kuće duži period, postojala je ideja da ovo uradimo
403 pregleda 0 komentar(a)
Iskaz, Foto: Privatna arhiva
Iskaz, Foto: Privatna arhiva

Sastav "Iskaz" objavio je novi video materijal iz karantina. 

''Kako očajnička vremena zahtijevaju očajničke mjere, tako smo i mi u ovom vremenu kada se koncerti samo otkazuju ili odlažu, pribjegli ovakvoj vrsti nastupa. Moglo bi se reći da je to nastup "iz fotelje". Od početka ove situacije, kada je postalo jasno da ćemo ostati kod kuće duži period, postojala je ideja da ovo uradimo. Nismo bili sigurni kako će izgledati kad ne skačemo po plafonu i zidovima, ali nam je na kraju djelovalo dovoljno upotrebljivo pa smo odlučili da idemo s "foteljaškom" varijantom", ispričao je frontmen benda Iskaz Zoran Stefanov.

Kako je kazao, ovaj video je urađen za potrebe festivala "Balkan Trfik", koji je trebalo da se održi u Briselu ovoga ljeta, ali je nažalost i on odložen, te su organizatori bar na neki način željeli da angažuju izvođače, kako bi se predstavili publici. 

"Otuda i taj uvodni dio videa koji je na engleskom jeziku. Mi uveliko radimo na novom album i koristimo zapravo ovo vrijeme da završimo kompletan materijal, tako da je vrlo izvjesno da će u narednom periodu biti novih spotova i pjesama. Dok se ne vratimo na binu vidimo se na ekranima. Ostajte dobri, lijepi i zdravi'' poručuje Stefanov. 

Preporučujemo za Vas