Ko ponudi najviše, pjeva sa Stingom i ser Rodom Stjuartom

Ponuđeni masterklasovi kako bi se prikupila sredstva za izbjeglice tokom krize izazvane virusom korona
431 pregleda 0 komentar(a)
Sting, Foto: Balazs Mohai/ AP
Sting, Foto: Balazs Mohai/ AP

Pjevajte zajedno sa Stingom i ser Rodom Stjuartom, neka vas ser Patrik Stjuart podučava lekcijama iz Šekspira ili idite na virtuelni koktel sa Hilari Klinton.

Svi ovi masterklasovi ponuđeni su u okviru dobrotvorne aukcije kako bi se prikupila sredstva za izbjeglice tokom krize izazvane virusom korona.

Sting je obećao da će pjevati duet sa onim ko ponudi najviše, a Stjuart, svakako najpozatiji po ulozi Žan-Luk Pikarda iz "Zvjezdanih staza", podučavaće umjetnost šekspirovske oracije.

Klintonova predstavlja masterklas tokom kojeg će razgovarati o tome kako pandemija utiče na svijet, a sve to uz jedno piće, dok će fanovi "Dauntonske opatije" moći da se nadmeću za virtuelnu kućnu žurku sa tvorcem serije Džulijanom Felouzom i glumcem Hjuom Bonevilom, kao i sa trenutnim erlom i groficom Karnarvona.

Internet-aukcija traje od 1. do 8. maja, a prethodila joj je akcija "All in challenge", u kojoj su zvijezde poput pjevačica Arijane Grande, holivudskog glumca Leonarda Dikaprija i repera Drejka, nudili jedinstveno lično iskustvo donatorima, a tokom koje je skupljeno 20 miliona dolara.

Bonus video: