Guns N’ Roses snimaju novi album

Suzanini komentari nude konačno neke nove naznake da je nova muzika da bude objavljena.
376 pregleda 0 komentar(a)
Guns N’ Roses, Foto: Jack Plunkett/ AP BETA
Guns N’ Roses, Foto: Jack Plunkett/ AP BETA

Prema riječima Suzan Holmes MekKagan, supruge basiste Dafa MekKagana, Guns N ‘Roses nastavljaju da rade na novoj muzici.

“Reći ću da GNR izuzetno uspješno radi na nekim novim ubitačnim stvarima”, izjavila je manekenka i supruga rock zvijezde u podkastu Appetite For Distortion.

„I ne mogu mnogo da kažem, ali čula sam djelove i prilično genijalno zvuči. Želim da širim dobre vijesti, ali ne i detaljne vijesti. ”

Suzanini komentari nude konačno neke nove naznake da je nova muzika da bude objavljena. Međutim, kako bi se ovaj novi materijal mogao izgledati – i kada će biti objavljen još uvijek je tema spekulacija, piše "Highwaystar magazine".

Na sajmu muzičke industrije u januaru, Sleš je potvrdio da bend radi na novim pjesmama, iako je prestao to da zove albumom.

“Neke stvari se dešavaju,' ali nemam ništa specifično da kažem. Najviše zbog prirode industrije danas. I dalje razmišljam kako da ovo uradimo? Mislim, postoji materijal i snima se i sranja se događaju, ali nismo baš sigurni šta trenutno radimo s tim", kazao je on.

Sleš je prethodno u intervjuu iz 2019. godine spomenuo “sljedeći album ‘Gansa’ “, rekavši da je uzbuđen što će započeti sa snimanjem. U međuvremenu, Daf je izjavio da je nova muzika benda “veličanstvena”.

Bonus video: