Povratak tam na prvi singl

Mlada srpska pop pjevačica crnogorskog porijekla na ovaj način udahnula je novi život numere koja je skrenula pažnju publike na nju
515 pregleda 0 komentar(a)
Tamara Popovic Tam, Foto: Tamara Popovic Tam
Tamara Popovic Tam, Foto: Tamara Popovic Tam

Mlada srpska pjevačica u usponu Tamara Popović, koja nastupa pod pseudonimom tam, skrenula je pažnju na svoj moderni pop pristup prije dva mjeseca singlom “Sve dalje” koji je ispratio i zanimljiv spot, koji su radili Andrija Ilić Prša i Milica Cimi Drinić.

Popovićeva, koja ne krije da je ponosna na svoje crnogorske korijene i kaže da joj je Marko Miljanov bio predak, postala je jedna od perjanica izdavačke kuće Universal Serbia u koju se ulažu velike nade.

I dok radi na svom debitantskom EP-u, što je otkrila u razgovoru za “Vijesti” u martu, tam je odlučila da čekanje na novi materijal prekrati objavljivanjem “lyrics videa” za pjesmu “na holdu”. U pitanju njena prva zvanično objavljena numera, koja je već osvojila srpske radio-stanice i skrenula pažnju medija na nju.

Tekst je, kao i za ostale svoje numere pisala tam, na muzici je radila sa Nihilom, dok aranžman, miks i master potpisuje njen bliski saradnik Summer Deaths.

“Tekst se načelno fokusira na nedefinisani odnos između dvoje ljudi koji traje već neko vrijeme. Oboje sa jedne strane uživaju u tom toplo-hladnom momentu, a sa druge pate zbog nemogućnosti da urade nešto konkretno sa svojim osjećanjima”, objasnila je kam. S.

Bonus video: