Pogledajte kućni šou Rošin Marfi

Na snimcima na kojima ne samo da pjeva. već se potrudila da fanovima dočara i vizuelnu atmosferu, pjevačica je uglavnom promovisala nove singlove
478 pregleda 0 komentar(a)
Rošin Marfi, Foto: Rošin Marfi
Rošin Marfi, Foto: Rošin Marfi
Ažurirano: 25.05.2020. 19:06h

U vrijeme izolacije zbog koronavirusa mnogi muzičari širom svijet potrudili su se da ih svojih domova animiraju publiku raznim nastupima i ostanu u kontaktu sa njom. Irska pjevačica i autorka koja je slavu stekla kroz grupu Moloko.

Rošin Marfi posebno se potrudila pa je nedjelju dana na internet lansirala snimke izvođenja čak sedam njenih pjesama, među kojima dominiraju njeni najnoviji singlovi "Murohy0s Law" i "Narcissus", ali i stariji hitovi kao što je "Sing iIt Back".

Ono što posebno izdvaja ove snimke je što Rošin nije samo izvela pjesme, već se potrudila da fanovima servira i vizuelni doživljaj. Uživajte u nastupima irske pop dive, koja je još jednom pokazala da možda nije najpopularnija pop zvijezda na svijetu, ali jeste jedna od najunikatnijih.

U to su je crnogorska publika bila u prilici da se uvjeri i na njenom gostovanju na Sea Dance festivalu prje dvije godine.

Od kad je pokrenula solo karijeru, Marfi je objavila četiri albuma, posljednji "Take Her Up to Monto" 2016, a singlovima "Incapabale" i "Murphy's Law" najavila je novi materijal i zvučni zaokret ka elektronskijem, plesnom disko fanku.

Bonus video: