Tema novog albuma zahvalnost i uživanje u životu

Vrijedni Future je novo izdanje najavio singlom "Life Is Good", kako je prvobitno trebalo da se zove album, na kojem mu gostuje jedan od najpopularnijih repera svijeta Drake
321 pregleda 0 komentar(a)
Future, Foto: Future
Future, Foto: Future

Jedan od lidera aktuelne američke trep scene i hip hop revolucionira Future objavio je novo idanje "High Off Life" na kojem se našlo numera uz goste kao što su Trevis Skot, Young Thug, Drejk, Meek Mill, Lil Uzi Vert i drugi.

Vrijedni Future je novo izdanje najavio singlom "Life Is Good", kako je prvobitno trebalo da se zvoe album na kojem mu gostuje jedan od najpopularnijih repera svijeta Drake, a koji je zauzeo drugo mjesto na Billboard Hot 100 listi.

Ovo je prvo cjelovečernje studijsko izdanje jednog od najvrijednijih američkih repera nakon prošlogodišnjeg "Future Hndrxx Presents: The WIRD". U međuvremenu, Future je u junu 2019. objavio EP "Save" i reizdao svoja tri kultna mikstejpa - "Monster", "Beast Mode" i "56 Nights" na svim striming servisima.

Izvršni producent albuma "High Off Life" je Futureov dugogodišnji saradnik DJ Esco.

"Toliko tragedija i katastrofa se desilo u svijetu. A ti samo želiš da uživaš u životu, koliko god možeš. Kad se probudiš, udahneš vazduh, želiš da upiješ sve to i budeš zahvalan za svaki momenat svog života", kazao je Future u intervjuu za XXL uoči izlaska albuma, objašnjavajui da je tema novog izdanja uživanje u životu.

On je takođe kazao da "High Off Life" predstavlja najnoviju evoluciju u njegovoj karijeri.

"Ovaj album me podstavlja na novi kreativni nivo. Stalno se uzdižem na nove nivoe i razmišljam van granica, a opet ostajem vjeran svojim fanovima. Na ovom albumu to sam klasični ja koji isprobava neke nove stvari", pojasnio je on.

Bonus video: