Idini “Dodiri” u akustičnoj verziji

“Rekla bih da je akustična verzija još intimnija i toplija od originala, a to potvrđuje i jedan komentar ispod spota - savršeni soundtrack za zaljubljivanje ovog ljeta”, poručila je ona

302 pregleda 0 komentar(a)
Sa snimanja spota, Foto: Privatna arhiva
Sa snimanja spota, Foto: Privatna arhiva

Dok se novi elektro pop singl Ide Prester “Dodir” uspješno emituje na radio i TV stanicama, streaming servisima te YouTube servisu, već nam stiže nova verzija pjesme. Ida i njen Lollobrigida team predstavljaju “Dodir” u akustičnom aranžmanu.

“Nismo očekivali ovoliko komentara i reakcija. Izgleda da je ‘Dodir’ stvarno dodirnuo ljude, što me neopisivo raduje”, ispričala je Ida Prester, autorka pjesme i dodaje:

“Rekla bih da je akustična verzija još intimnija i toplija od originala, a to potvrđuje i jedan komentar ispod spota - savršeni soundtrack za zaljubljivanje ovog ljeta”, poručila je ona.

Osim klupskog synth pop aranžmana, koji potpisuje zagrebački duo pocket palma, Dodir sada imamo prilike da slušamo i uz akustičnu gitaru i lagane udaraljke. Ovu verziju pjesme osmislio je gitarista Lollobrigide Svebor Šakić, koji je uz Nikolu Vukotića na kahonu (cajon) i Petra Stojanovića na bas gitari - takođe članovima Lollobrigide - odsvirao pjesmu.

Spot za Dodir unplugged sniman je na krovu zgrade s pogledom na usnuli grad.

“Kako tekst pjesme kaže: spojit ću antene, žicama doć do tvoga prozora, krov se nametnuo kao jedina logična lokacija za snimanje spota”,” objasnila je Ida.

Bonus video: