Završeno prvo online takmičenje Kaliopi Fan Art

Grand Prix pripao je Viktoriji Milošević koja će se jedan vikend družiti sa pjevačicom

714 pregleda 1 komentar(a)
Kaliopi Bukle, Foto: Privatna arhiva
Kaliopi Bukle, Foto: Privatna arhiva

Kaliopi Fan Art je završen, a nakon višemjesečnog online druženja i takmičenja Grand Prix kreativnog online takmičenja pripalo je Viktoriji Milošević iz Smedereva. Nagrada uključuje “Vikend u Makedoniji i druženje sa Kaliopi”.

Takmičenje Kaliopi Fan Art trajalo je tri mjeseca. Tokom marta i aprila stizale su kreacije takmičara koji su bili predstavljeni na svim Kaliopinim društvenim mrežama, a zatim odabrani su finalisti koji su se takmičili za brojne nagrade u nekoliko kategorija.

Uz Grand Prix, nagrade su dodijeljene za prvo, drugo i treće mjesto u kategorijama vokalna obrada, instrumentalna obrada, ples, crtanje i najoriginalniji video. Isto tako nagrade je dodijelio i stručni žiri Kaliopi Fan Arta, za najmlađe i one koji su dali poseban doprinos i obilježili Kaliopi Fan Art na svoj način. Nagrade, na zadovoljstvo svih, nalaze se u širokom rasponu - online časovi pjevanja sa Kaliopi i nastupi vokalno-instrumentalnih gostiju na njenim koncertima, učešće u njenom videu, izrada idejnog rešenja za obradu njenog novog singla, izložba u sklopu njenog velikog koncerta, otvaranje izložbe slika, posjeta muzičkoj radionici, posjeta Kaliopi najmlađih dobitnika u njihovim gradovima, kao i VIP ulaznice za njene koncerte i upoznavanje s njom...

Tokom protekla tri mjeseca, kada je skoro čitav svijet bio pogođen pandemijom virusa korona, Kaliopi Fan Art okupio je mnoge takmičare iz cijelog svijeta i pratioce njene umjetnosti na društvenim mrežama.

“Napravila sam Kaliopi Fan Art da ostanem u kontaktu sa svojom publikom i da im dam svjetlost u ovo vrijeme opšte krize. Istovremeno, kroz ovaj projekt moji su fanovi mogli pokazati svoje kreativne vještine i talente. I iako smo na daljini, cilj mi je bila da nas muzika ponovo spoji i ujedini u jedno. Čestitke od sveg srca svim učesnicima, nagrađenima, kao i mom timu koji je neumorno radio na ovom projektu”, poručila je Kaliopi.

Pobjednica takmičenja Viktorija Milošević isstiče da nije vjerovala da će baš ona pobijediti jer su svi takmičari uložili veliki trud i pokazali svoje talente na razne načine.

“Srećna sami uzbuđena zbog glavne nagrade i ona mi daje još veći podsticaj da radim ono što volim, shvatila sam da ne treba nikad da odustajem, da verujem u sebe i da radim na sebi. Zahvaljujem se Kaliopi i njenom timu, što su mi dali snagu i motivaciju da se trudim i da jurim svoje snove. Podršku sam dobila od oditelja, profesora, drugara, sugrađana, a i šire. Zahvalila bih se svima na ovom prelijepom iskustvu i nadam se da su i ostali takmičari na isti način doživeli ovo takmičenje”, poručila je Milošević.

Bonus video: