Pogledajte spot Vladimira Zaputovića: Snimali na krovu podgoričke zgrade

Zaputović je otkrio da će se na njegovom predstojećem albumu naći osam kompozicija, koje su trenutno u fazi miksa, a plan je da izađu krajem mjeseca
123 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Zaputović, Foto: Privatna arhiva
Vladimir Zaputović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 07.02.2018. 19:14h

Podgorički rok muzičar Vladimir Zaputović snimio je spot za pjesmu "Infinity".

Ova numera najavljuje njegov četvrti studijski instrumentalni album koji će nositi isti naziv.

Zaputović je "Vijestima" kazao da je spot sniman krajem prošlog mjeseca na krovu jedne zgrade u Podgorici. Iza kamere našli su se Filip Rašović i Radoje Burzan, dok je montažu potpisuje sam Zaputović.

"Bilo je veoma hladno, ali uz malo humora, druženje je postalo toplije. Ja sam lično uživao, jedva čekam sljedeći spot u istom okruženju", prisjetio se muzičar.

On je otkrio da će se na njegovom predstojećem albumu "Infinity" naći osam kompozicija, koje su trenutno u fazi miksa, a plan je da izađu krajem mjeseca.

"Album je konceptualan, blag, ima par miješanih žanrova: od roka, bluza,metala, ambijentalne, orkestralne muzike i slično. Uz album dođe i kratka priča o pjesmi 'Infinity', koja me inspirisala da je napišem. Priča je na engleskom, a na početku numere čuje se kratki dijalog iz filma 'It's A Wonderful Life'", kazao je Zaputović, koji je inače i član podgoričkog benda Beatz & Rhymes.

Bonus video: