“Rođen za suze” najavljuje album

Goran Bare & Majke imaju novi spot

730 pregleda 0 komentar(a)
Goran Bare, Foto: Josephine Photography
Goran Bare, Foto: Josephine Photography

Nakon Porinom nagrađenih "Nuspojava" Goran Bare & Majke vraćaju se s novim singlom "Rođen za suze", kojim najavljuju novi studijski album.

“Sinopsis spota je zamišljen kao ‘krštenje’, odnosno katar za otpuštanje tog jedinog grijeha, kako kaže tekst - rođenja za suze koje ne teku. Crna voda simbolizuje godine teškog života, a solo dionica u sredini pjesme je meditacija za vrijeme zarona i suočavanja sa samim sobom. Naposljetku, te suze koje se ne ispoljavaju van izazivaju bijes i oslobođenje emocija kroz simbol kiše koji se prožima kroz cijeli spot“, razložio je ideju spota redatelj Filip Gržinčić i sjajno zaokružio sve ono o čemu nova Baretova pjesma govori.

Rođen za suze najava je novog studijskog albuma Gorana Bareta & Majki. Bare potpisuje muziku i tekst dok je za aranžman zaslužan Mario Rašić. Pjesma je snimljena, miksana i masterirana u RSL studiju u slovenskom Novom Mestu. Vrhunski spot snimljen je u Rijeci, na lokaciji napuštenih bazena na Školjiću koji su pružili savršenu kulisu za idejni scenario. Filip Gržinčić o samom procesu snimanja kaže:

“Video smo napravili u jednom danu, te iako se čini relativno jednostavnim, pokazao se dosta komplikovanim za izvesti pošto smo morali dopremiti kadu, vodu, stvoriti kišu i sve snimiti u relativno kratkom vremenu jer nije lako biti mokar baš cijeli dan. Goran je bio odličan i u svom stilu je savršeno odglumio i izveo sve naše zamisli”.

Bonus video: