spot u režiji Miodraga Cicovića

Zoster potpisao ekskluzivni ugovor sa Croatia Recordsom

Novi album “Najgori” biće objavljen tek naredne godine, najavljuje frontmen Mario Knezović

3106 pregleda 0 komentar(a)
Zoster, Foto: Facebook
Zoster, Foto: Facebook

Pet godina nakon izlaska albuma “Srce uzavrelo” mostarska grupa “Zoster” novim singlom “Kuda idu svi ti ljudi” koji je objavljen na početku pandemije najavila je novi album “Najgori”. Inače, pomenuti projekat na koji će publika morati da pričeka do sljedeće godine objaviće izdavačka kuća Croatia Records s kojom su potpisali ekskluzivni ugovor. Inače, muziku i tekst singla objavljenog u martu potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo i Mario Knezović.

Sjajan spot nastao je u režiji Miodraga Cicovića (frontmen Straight Mickey and the Boyz) i direktora fotografije Vuka Papića, a sniman je na lokacijama Ortiješ, Goranci, Bile, Čapljina i u restoranu Romanca u Mostaru - hercegovačka golet, omča oko vrata i pitanje kuda idu svi ti ljudi.

“Drago nam je da smo dio ove velike izdavačke kuće i da smo potpisali ugovor. Mislim da će to biti super saradnja. Album planiramo objaviti sljedeće godine, na njemu će se naći deset pjesama i zove se ‘Najgori’. Ne bih ulazio u detalje oko albuma, ali ću reći da je glavni protagonist Tadija, te da će se on provlačiti kroz sve pjesme“, izjavio je frontmen Zostera Mario Knezović.

On je istakao da je numera “Kuda idu svi ti ljudi” prvi singl s albuma, pjesma koja će ga ujedno i otvoriti.

“Ovaj singl će naše fanove uvesti u priču koja će tek biti otkrivena i jasna kad album bude objavljen u cjelosti”, dodaje Knezović. Dok čekamo “Najgori” grupe Zoster, singl po singl ćemo se uvoditi u album koji će označiti kraj jedne i početak druge epohe 20 godina grupe Zoster, ili kako bi oni rekli “Vaše grupe Zoster“. Album Najgori sniman je u Muzičkom centru Pavarotti Mostar i u studiju Baraka u Mostaru pod producentskom palicom Adisa Sirbubala i Gorana Rebca, trenutno je u postprodukciji i svjetlo dana ugledaće 2021. godine. U pripremi je i spot za sljedeći singl koji će biti objavljen početkom avgusta.

“Svi smo mi i najgori i najbolji, ali na šta smo, zapravo, mislili ljudi će morati da sačekaju objavljivanje i poslušaju čitav album kako bi znali. Inače smo mi Balkanci najgori za sebe, ali o tome ne mora da se pjeva”, kroz smijeh je u prethodnom intervjuu za “Vijesti” poručio Knezović.