DJ GileRZ na stadionu pod Goricom za “Platform 081”

Umjetnost stimuliše dobru energiju i ljubav

“Platform 081” organizovali nastup pod Goricom poznatog crnogorskog DJ GileRZ

3313 pregleda 0 komentar(a)
GileRZ, Foto: Kjell Ove Storvik
GileRZ, Foto: Kjell Ove Storvik

Iako je navikao da na njegovim nastupima publika uživa, a on njihove rekacije uživo posmatra, zbog aktuelne pandemije i mjera povodom iste DJ GileRZ nastupio je prekjuče na stadionu pod Goricom za “Platform 081” i to bez publike.

Ljubitelji elektronskog zvuka nastup veterana crnogorske elektronske scene, u skladu sa mjerama NKT-a, slušali su i gledali preko live streama na Facebook stranici i YouTube kanalu organizacije “Platform 081”. U produkciji “Platform 081” do sada su publici na isti način svoj rad putem live streama na Facebooku i YouTubeu predstavili i Audiostorm, Life is Love, Necke (Radio Katakomba) i Peđa Radović.

Pored događaja zatvorenih za publiku, koji kroz audio-vizuelnu produkciju promovišu kako domaće afirmisane i ne afirmisane umjetnike, tako i specifične lokacije i prirodne ljepote Crne Gore, “Platform 81” je prošlog mjeseca organizovala i prvi u nizu događaja otvorenog tipa na Njegušima. Na žurci pod nazivom “Sunset VICE by Platform 081” koja je prvi događaj u Crnoj Gori koji je profesionalno sniman i uživo prenošen putem Facebook i YouTube kanala organizacije, nastupili su Double Needle Project i rezidenti Marko T. i Sen Oliver.

“Platform 081” je multimedijalna platforma za generisanje i realizaciju ideja koja okuplja mlade kreativce i umjetnike svih sfera, u zajedničkoj težnji za stvaranjem kreativnog huba u Crnoj Gori. Idejno nastala sa ciljem da ostvari sinergiju između mladih umjetnika koji žele svojom kreativnošću da poboljšaju svijet u kojem živimo, da rastu, reiluziju dosadne svakodnevice i da pokažu da umjetnost još uvijek stimuliše dobru energiju i ljubav, “Platform 081” je mjesto susreta svih nas kojima je umjetnost elementarni životni impuls.