Ljetnji hit Franke Batelić

Hrvatska pjevačica objavila numeru “Prvi osjećaj” iza koje stoje Branimir Mihaljević i Neno Ninčević

3400 pregleda 1 komentar(a)
Franka Batelić, Foto: Privatna arhiva
Franka Batelić, Foto: Privatna arhiva

Hrvatska pjevačica Franka Batelić koja je predstavljala svoju zemlju na Eurosongu 2018. godine objavila je novi singl. Pjesmom “Prvi osjećaj” ponovno je ostvarila saradnju sa provjerenim autorskim timom, Branimirom Mihaljevićem i Nenom Ninčevićem.

Nakon što je pjesma ‘Sve dok sanjaš’ postala hit godine muzičke nagrade Cesarica i obilježila 2019. godinu, Franka Batelić nada se da će isto ponoviti s pjesmom ‘Prvi osjećaj’, pa da će ova numera postati hit ovog ljeta.

“Došlo je vrijeme za veselje, ritam, ples i ljubav... Ljeto službeno počinje i vrijeme je za zabavu! Zaista vjerujem kako smo svi žedni takvih pjesama i srećna sam što vam mogu pokloniti pozitivu. Plešem čim je čujem, gdje god se našla. Prvi osjećaj je pjesma puna pozitive i ritma, a kako sam ja osoba koja takve osjećaje voli dijeliti sa svojom publikom, jedva čekam da je ljudi čuju, prihvate i da bude na njihovim ljetnim playlistama. Iskreno, bila bih najsrećnija da što prije krenu koncerti, pa da sa svojom publikom mogu zapjevati i zaplesati uz ovu pjesmu!’, priznala je Franka Batelić, koja je za novi singl snimila i potpuno drugačiji, moderan i plesni video spot, koji je objavljen na njenom YouTube kanalu.

“Nadam se da će plesni koraci i ritam iz spota postati dio vaših zabava, TikTok videa, Instagram objava i zabavnih videa koje ću sa zadovoljstvom pogledati i nagraditi’, poručila je obožavaocima Franka i otkrila kako bi krajem godine na tržište trebalo stići i njen drugi studijski album.

Bonus video: