Beat koji će razdrmati ovo ljeto

Baš takva je i nova pjesma, “Amo popit po pivo”, u kojoj ova dva crnogorska brenda udruženim snagama promovišu crnogorske lokacije i prepoznatljivosti, uz ritam koji te tjera da se pokreneš

33822 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Pivara Trebjesa
Foto: Pivara Trebjesa

Nakon prošlogodišnjeg hita “Đedovina”, momci iz grupe Who See, vraćaju se sa novom pjesmom, koja je nastala u saradnji sa Pivarom “Trebjesa” i Nikšićkim Pivom, jednim od najvećih crnogorskih brendova.

Za druženja na plaži, ponti, planini ili u gradu, Nikšićko je onaj član vaše ekipe koji je uvijek zadužen za osvježenje i dobru zabavu.

Baš takva je i nova pjesma, “Amo popit po pivo”, u kojoj ova dva crnogorska brenda udruženim snagama promovišu crnogorske lokacije i prepoznatljivosti, uz ritam koji te tjera da se pokreneš. Tu je i bokeljski sleng i neizostavno, prava doza autentičnog crnogorskog humora, za ljetnji hit u kojem će se svi pronaći.

“U Plavsko jezero gajba mi se 'ladi

Kupim ga na pumpu neđeljom kad ništa ne radi

Svi znaju da od ‘ladnog piva nema bolje

Ovi što su dužni piće vazda izmigolje” – repuju momci iz grupe Who See.

Spot za pjesmu radio je Novljanin Vanja Vikalo Linnch, koji važi za jednog od najboljih animatora i ilustratora u regionu.

Nikšićko pivo
Nikšićko pivofoto: Pivara Trebjesa

Pored pjesme i spota, Pivara je izdala limitiranu seriju limenki Nikšićkog Piva sa stihovima iz pjesme i motivima crnogorskih predjela. Ove posebno dizajnirane limenke Nikšićkog već su dostupne u prodaji.

Saradnjom sa Who See bendom, Nikšićko, pivo sa tradicijom dugom više od vijeka, potvrđuje da ga vrijeme čini samo boljim i iskusnijim brendom i pivom koje je uvijek u trendu!

Uz ovaj sjajan hit koji gađa pravo u metu, nezaboravna ljetnja druženja mogu da počnu i zato: Amo popit po pivo!