Crnogorski DJ i producent A.P. objavio EP "Ne Deepr"

On je dodao i da su u saradnji sa magazinom "Mixmag Adria" pokrenuli jedinstven dvočasovni podkast u kojem gostuju kolege iz regiona sa miksevima sačinjenim isključivo od regionalnih produkcija
155 pregleda 0 komentar(a)
ap, Foto: Privatna arhiva
ap, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 03.02.2018. 09:54h

Crnogorski DJ i producent Miloš Rakonjac, poznatiji kao A.P., objavio je novi EP pod nazivom "Ne Deepr" za hrvatsku etiketu Blacksoul. Njegovo novo izdanje može se kupiti u svim poznatijim onlajn muzičim prodavnicama kao što su Traxsource, Juno, Beatport, a može se čuti i na Soundcloud profilu producenta iz Herceg Novog, koji trenutno živi i radi u Novom Sadu.

"Na EP-u su pored 'Original Mixa' sjajni remiksi koje su uradile moje kolege prijatelji Jovic Evic, Tonbe i Alek Soltirov. Generalno to je house zvuk, a u originalu se moze osjetiti spoj old skula i moderne produkcije, pa se zbog toga 'Ne Deepr' nekako izdvaja iz 'copy-paste' šablona na koje lako nailazimo posljednjih godina. Valjda su zato prve reakcije slušaoca vrlo pozitivne", ocijenio je Rakonjac u razgovoru sa "Vijestima".

On i nikšićki DJ i producent Jovic Evic, ranije publici poznat kao FFunk, pokrenuli su lani sopstvenu izdavačku kuću 84bit, a Novljanin kaže da je veoma zadovoljan postignutim do sada.

"Prošla godina je bila izuzetno radna, u kojoj smo postavili temelj za budućnost. Bili smo fokusirani na sam proces dolaska do rezultata i to se uvijek pokaže kao dobar izbor. Pokrenuli smo svoj lejbl 84Bit Music na kojem promovišemo svoju muziku, ali i rad talentovanih producenata iz čitavog regiona. Što se tiče naših izdanja za druge izdavačke kuće, izdvojili bismo izdanje za jednu od najeminentnijih etieketa u house muzici - Good For You Records iz Bruklina, sa kojim smo dospjeli na prestižnu Top 100 Traxsource listu", pohvalio se Rakonjac.

On je dodao i da su u saradnji sa magazinom "Mixmag Adria" pokrenuli jedinstven dvočasovni podkast u kojem gostuju kolege iz regiona sa miksevima sačinjenim isključivo od regionalnih produkcija, u želji da na što bolji način ispromovišu i podrže rad izvođača sa ex Yu prostora. Kad je u pitanju aktuelni rad, DJ otkriva da su u planu još četiri izdanja koja će u narednim mjesecima izaći za Blacksoul Music, po njemu jednu od najboljih regionalnih etiketa koja je zapažena i na svjetskoj sceni.

"Pored toga spremili smo materijal i za naš 84Bit. U našem studiju se uvijek nešto krčka", navodi on. U međuvremenu ni nastupa ne fali, a A.P. i Jovic Evic nastupaju širom Srbije, budući da su tamo stacionirani. Za vikend su gostovali u Vrbasu, a u narednim danima očekuju ih nastupi u Novom Sadu i Pančevu.

Bonus video: