Dvije nove pjesme iz kuhinje B2 studija

Reper Stato kompletirao aktuelni EP “Svijest”, a pjevačica Olivera Bjelić ima novi singl

3085 pregleda 61 reakcija 0 komentar(a)
Olivera Bjelić, Foto: Marko Pavlović
Olivera Bjelić, Foto: Marko Pavlović

Nezavisna crnogorska etiketa B2 studio, koju vodi mojkovački reper Nenad Tomović Stato, lansirala je dvije nove numere koje se mogu čuti na njenom YouTube kanalu.

Prva je upravo Statova numera pod nazivom “Epilog”, za koju je muziku radio nikšićki bitmejker Coa, produkciju, miks i mastering potpisuje njegov sugrađanin Manitou, dok je mojkovački reper kaver za ovaj singl radio u saradnji sa Tomijem 007.

Ovim singlom Stato je zatvorio svoj EP “Svijest” sa kojeg je prošlog mjeseca prethodno objavio numere “Paskal” i “Srećan put”.

Njegova sugrađanka, mlada soul pjevačica Olivera Bjelić, objavila je novu pjesmu pod nazivom “Noći uz svijeće”. Za ovu numeru ona je osmislila aranžman i napisala tekst, dok je muziku radio Stevan Mandić. Miks pjesme potpisuje upravo Stato u čijem B2 studiju je snimljena, kaver za singl su radili Milisav Rosić i Ksenija Ćorić, a prateću animaciju Emilija Despotov.

Mlada pjevačica debitovala je u septembru prošle godine kad je objavila svoju prvu pjesmu čiji naslov je “Sjena”. Uslijedile su još četiri numere koje su sa naslovnom kompletirale EP “Sjena”.

Bonus video: