Novi singl grupe Deana Montenegra

Pozvali publiku da ostane pozitivna i zapleše uz “You’re Not Mr. Right”

3231 pregleda 0 komentar(a)
Dean Montenegro (lijev) i Dejv Meklod, Foto: Privatna arhiva
Dean Montenegro (lijev) i Dejv Meklod, Foto: Privatna arhiva

Švajcarski kompozitor crnogorskih korijena, na koje je izuzetno ponosan i koje uvijek voli da istakne, Dean Montenegro objavio je sa svojom grupom Spacetrain novi singl "You’re Not Mr. Right" koji prati i spot dostupan na YouTube servisu.

Dejan Anđus, koji stoji iza pseudonima Dean Montenegro, polovina je producentskog dua Spacetrain koji uz njega čini i Dejv Mekloed. Njih dvojica su se nakon prošlogodišnjeg hita “Salsa me” ovaj put poigrali s elementima popa, regetona i soul muzike iz 80-ih godina prošlog vijeka i pozvali publiku da uz njihovu novu numeru, na kojoj im je svoj glas “pozajmila” soul pjevačica Džesi Hau, plesom prebrode sve teškoće aktuelne korona krize i ostanu pozitivni.

Reditelj spota za “You’re Not Mr. Right” je Ljubba, producent Nikola Savićević, a u njemu se pojavljuju modeli Tamara Pjević, Stefan Prstojević i Jakša Filipovac.

Na YouTube servisu je dostupan i remiks ove numere koji je radio The Pink.

Duo Spacetrain iz Ciriha već dvije decenije sarađuje s brojnim poznatim brendovima i svjetskim muzičkim zvijezdama. Iza sebe imaju kompozicije koje su radili za Formulu 1, Mercedes, BMW, Credit Swiss, kao i saradnju s legendarnim pjevačem Stivijem Vonderom, te glumcem Džerijem Stilerom, ocem holivudske zvijezde Bena Stilera.

Prije tri godine crnogorski kompozitor sa švajcarskim pasošem je sa svojim partnerom objavio i kratki film “An Ode To Music”, čiji reditelj je Hans Kaufman, a akteri su poznati švajcarski pjevači, režiseri, dirigenti i DJ-evi. Film je prikazan na mnogim velikim svjetskim onlajn portalima i internacionalnim festivalima, a kako je tada rekao Anđus, inspirisan je životnim izazovima, čije slike praćene orkestralnom muzikom, ostavljaju slušaoce s nadom i vjerom u uspjeh.

Bonus video: