Slavko Kalezić nastupio u Sidneju, sjutra u Melburnu: Donio mnogo evrovizijske energije

Kalezić će u petak, 27. aprila u podgoričkoj galeriji Modigliani od 20 sati promovisati autobiografsku knjigu “Moja istina”
50 pregleda 8 komentar(a)
Slavko Kalezić, Foto: SBS
Slavko Kalezić, Foto: SBS
Ažurirano: 24.04.2018. 06:37h

Prošlogodišnji crnogorski predstavnik na Eurosongu, Slavko Kalezić, i dalje niže nastupe širom svijeta, a posljednji je bio u subotu, kada je zabavljao publiku u Sidneju u australijskom klubu fanova Evrovizije.

Kako piše portal SBS, Kalezić, koji će danas nastupiti i u Melburnu, “donio je mnogo evrovizijske energije, uprkos tome što je promijenio vremensku zonu”, a na binu izašao sa prepoznatljivom pletenicom.

“Za mene, ova pletenica je simbol moći, snage i hrabrosti. Kada je stavim na glavu to je kao umjetnik u meni, jer sam profesionalni glumac i ponašam se tako čudno na pozitivan način”, objasnio je on za taj medij i pohvalio australijsku predstavnicu na Eurosongu, Džesiku Mauboj.

“Šaljem joj puno ljubavi, bio sam njen veliki fan i prije. Volim njenu pjesmu ‘We Got Love’, jer šalje poruku o ljubavi i ljepoti života”, poručio je on.

Kalezić će u petak, 27. aprila u podgoričkoj galeriji Modigliani od 20 sati promovisati autobiografsku knjigu “Moja istina”.

Preporučujemo za Vas