Jana pjeva o neuzvraćenoj ljubavi

Ovaj singl je dio EP izdanja “Krila od papira” koji će se naći na streaming servisima od 21. avgusta

4339 pregleda 1 komentar(a)
Jana Vuković, Foto: Tijana Vuksanović
Jana Vuković, Foto: Tijana Vuksanović

Elektro-pop kantautorka iz Beograda Jana Vuković izdala je svoj treći singl pod nazivom “Vrati mi vreme” u saradnji s izdavačkom kućom “Kontra”. Ovaj singl je dio EP izdanja “Krila od papira” koji će se naći na svim streaming servisima u petak 21. avgusta. Kako su sve pjesme na predstojećem debi izdanju povezane, “Vrati mi vreme” je nastavak singla “Slaži” i prati tematiku neuzvraćene ljubavi.

Na spotu je radio veliki broj mladih ljudi s Fakulteta dramskih umjetnosti s kojima je Jana realizovala svoj prvi spot. Režiju su radili Milica Cimi Drinić, koja je ujedno i direktor fotografije i Andrija Ilić Prša, za produkciju je bila zadužena Anđela Zebić, scenografiju Iva Ilić, kostim Lara Popović i šminku Nataša Rajaković. U glavnim ulogama našle su se Maša Đorđević, Srna Đenadić, Mina Sovtić i Zorana Gogić.

Svoju prvu autorsku pjesmu i spot Jana je izdala 2018. godine u saradnji s Fakultetom dramskih umjetnosti na kome je diplomirala na smjeru Snimanje i dizajn zvuka. Nakon osnovnih studija nastavlja da se usavršava u Holandiji na master studijama i smjeru Music Design. Tamo je snimila i producirala svoje prvo EP izdanje “Krila od papira”. Svi tekstovi pjesama koje se nalaze na EP izdanju su priče iz njenog života. Njen glavni izvor inspiracije su odnosi s ljudima koji je okružuju, pa ovo izdanje predstavlja neku vrstu Janinog dnevnika. Od septembra 2020. godine počeće da radi na svom debi albumu u Holandiji.

Bonus video: