Story i Strašilo u novom singlu opisali ljubavne jade

"Naša ideja bila je da napravimo parodiju na današnje spotove, jer je većina njih na isti šablon, pa smo se poslužili figuricama"
91 pregleda 0 komentar(a)
Story i Strašilo, Foto: Screenshot (Youtube)
Story i Strašilo, Foto: Screenshot (Youtube)
Ažurirano: 20.01.2018. 20:04h

Crnogorski reperi Story i Strašilo skrenuli su pažnju publike i šire od Crne Gore prošlogodišnjim učešćem u emisiji "Ja imam talenat", a na tom talasu planiraju da jašu i ove godine. Otvorili su je objavljivanjem spota za pjesmu "Pućkili Bebili" na kojoj su sarađivali sa srpskom reperkom Mickom, a koja najavljuje njihov predstojeći album.

Video u kojem glavne uloge igraju figurice od gline se može pogledati na YouTube servisu, a snimao ga je i režirao upravo Story, inače svršeni student Fakulteta likovnih umjetnosti na Cetinju.

"Figure su napravljene od gline, a ostali rekviziti su igračke koje smo namjenski nabavili za ovaj spot. Naša ideja bila je da napravimo parodiju na današnje spotove, jer je većina njih na isti šablon. Cilj nam je bio da na originalan način napravimo spot sa kojim ćemo ući u 2018. i istovremeno najaviti album 'Predrag' koji će biti plasiran ove godine", istakao je Petar Radulović, koji repuje pod pseudonimom Story, u razgovoru sa "Vijestima".

On je doduše kazao da još ne zna tačan datum izlaska albuma, ni da li će ga objaviti u cjelosti ili sukcesivno, po pjesmu, ali da će sigurno biti digitalno izdanje.

Story je objasnio da je do saradnje sa Mickom, reperkom autentičnog stila koja se publici predstavila sa nekoliko pjesama pod etiketom novosadske Unije, došlo tako što su stupili u kontakt nakon što su shvatili da se bave sličnim zvukom.

"Pjesma je ljubavnog karaktera i posvećena je ljubavnoj patnji koje nam žene naprave kad nas ostave. Pućkili - Bebili su nadimci koje djevojke daju momcima. Strašilo i ja smo svojim versovima opisali naše ljubavne jade, dok Micka predstavlja glas žena", pojasnio je reper i zahvalio se Vladimiru Tatuli Boroviću iz novosadskog kolektiva Unija što je podržao ovaj projekat.

Story i Strašilo već su najavili i naredni spot, a ekranizovaće saradnju sa Đurom Franetom, pjesmom "Privatna žurka" koju su predstavili baš u emisiji "Ja imam talenat". I ta numera naći će se na predstojećem albumu, za koji reperi kažu da je skoro gotov,

"Od ovog albuma ljudi mogu očekivati nešto potpuno novo - trep na crnogorski način", uvjeren je Story.

On i njegov cetinjski partner Strašilo imaju zajednički debi album "Davanje po turinu" 2015, da bi godinu nakon toga Story objavio i solo album "Bez natege". On je prošle godine najavio i da radi na EP-u "Instant Twerk" sa Đurom Franetom, koji su najavili pjesmom "Mala tresi".

Bonus video: