Pratite sa na našoj FB stranici: Specijalan set Charlotte de Witte sa tvrđave Mogren!

Najava streama u samo nekoliko dana prikupila je čak 230.000 lajkova, te je za očekivati da sam nastup postigne izuzetnu gledanost. Ovome u prilog govori i činjenica da ovu sjajnu umjetnicu na društvenim mrežama prate milioni fanova, te da ovim setom Charlotte predstavlja i novi EP “Rave On Time“

15046 pregleda 68 reakcija 4 komentar(a)
Mogren, Budva
Mogren, Budva
Ažurirano: 24.09.2020. 20:38h

InfinitX, Exitov novi projekat, koji u skladu sa modernim globalnim trendovima u promociji destinacija spaja najveća muzička imena sa najljepšim lokacijama širom svijeta, lansiran je večeras u 20:20 streamom specijalnog seta jedne od vodećih svjetskih elektronskih izvođača, belgijske techno superzvijezde Charlotte de Witte. Ekskluzivan nastup snimljen početkom septembra na predivnoj lokaciji tvrđave Mogren u Budvi, predstavljen je impresivnim kratkim tizerom kojim se najavljuje jedan od najvažnijih događaja u svijetu elektronske muzike danas.

Pratite nastup uživo na našoj FACEBOOK STRANICI.

Najava streama u samo nekoliko dana prikupila je čak 230.000 lajkova, te je za očekivati da sam nastup postigne izuzetnu gledanost. Ovome u prilog govori i činjenica da ovu sjajnu umjetnicu na društvenim mrežama prate milioni fanova, te da ovim setom Charlotte predstavlja i novi EP “Rave On Time“.

Lansiranje Exitovog InfinitiX-a sa Charlotte de Witte biće moguće pogledati večeras od 20:20 na Facebook stranici Vijesti kao i na portalu vijesti.me.

Bonus video: