Lijam Galager: Ja se drogiram, ali vi nemojte

Galager je objasnio da obično pije i drogira se kada nema nastupa, jer ga oni drže trijeznim
108 pregleda 3 komentar(a)
Lijam Galager, Foto: Shutterstock
Lijam Galager, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.01.2018. 17:32h

Zahvaljujući specifičnom muzičkom stilu, problematičnom ponašanju i drskom stavu, Lijam Galager (45) je jedno od najpoznatijih lica šoubiznisa, pa ne čudi što je javno objavio da se još uvijek drogira, iako “ne onoliko koliko bi volio”.

Zbog toga, dodao je, ne može da bude licemjer i da pokuša da zaustavi svoju djecu Moli (20), Lenona (18), Džina (16) i četvorogodišnju Džemu od eksperimentisanja te vrste.

"Nemam prava na to, ja se drogiram, pa ne mogu da im kažem: 'ne drogirajte se'. Ako budu došli i rekli mi da se drogiraju, mogu samo da ćutim", rekao je on za Junkee i nastavio: "Nemam osnova ni da im zamjeram za druge stvari. Imao sam žene, ljubavnice, razvode, gluposti, svađe i prekid kontakta sa bratom... Kako da kažem sinovima 'ne svađajte se, vi ste braća'. Mogu samo da me ispsuju", rekao je on.

Galager je objasnio da obično pije i drogira se kada nema nastupa, jer ga oni drže trijeznim. Ipak, svima je poručio da izbjegnu navike koje su mu tokom decenija donijele mnogo problema u privatnom životu. "Moj savjet bi bio, ne drogirajte se previše, nemojte previše ni da pijete. Tako dospijevate u nezgodne situacije", izjavio je on.

Bonus video: