Londonska policija: Smrt Dolores O'Riordan se ne tretira kao sumnjiva

Ona će biti sahranjena u Limeriku, mjestu rođenja
2 komentar(a)
Dolores ORiordan, Foto: News.au.com
Dolores ORiordan, Foto: News.au.com
Ažurirano: 16.01.2018. 14:47h

Smrt pjevačice benda The Cranberries, Dolores O'Riordan se ne tretira kao sumnjiva, potvrdila je londonska policija, prenosi N1.

Iz Metropolitan Police je takođe potvrđeno da je tijelo predato patologu koji će ustanoviti urzok smrti.

Irska muzičarka iz Limerika preminula je u Londonu, 15. januara 2018. godine u 46. godini života. Ona je pronađena u hotelu Park Lane u Londonu u ponedjeljak, a smrt je potvrđena na mjestu događaja, prenosi BBC.

Portparol benda je potvrdio da je pjevačica u prijestonici Engleske boravila kako bi obavila obaveze u studiju. Više detalja nije poznato.

"Skrhani smo smrću naše prijateljice Dolores. Ona je bila nevjerovatan talenat i privilegija je bila biti dio njenog života od 1989. godine, kada smo počeli sa radom kao bend. Svijet je izgubio veliku umjetnicu", napisao je bend u Twittu kojeg su potpisali Noel, Majk i Fergal, aktuelni članovi benda.

Ona će biti sahranjena u Limeriku, mjestu rođenja, a njena porodica još nije stigla u London, niti se oglašavala o njenoj smrti - osim molbom da ih ne uznemiravaju u ovom teškom momentu.

Knjiga žalosti u Limeriku biće otvorena u njenom domu danas, a o smrti Dolores O'Riordan oglasio se i predsjednik Irske, koji je kazao da je njen rad sa bendom uticao na imidž Irske u svijetu.

Bonus video: