“Protiv svijeta da ne poludiš, ponekad treba kriknu"

„Putokaz” predstavili spot za „Igralicu”

“Igralica“ je četvrti po redu video-zapis s albuma „Meandri“, a redateljka je i ovaj put mlada i talentovana umjetnica Gea Rajić.

 
1715 pregleda 0 komentar(a)
Sastav Putokaz, Foto: Privatna arhiva
Sastav Putokaz, Foto: Privatna arhiva

Nakon inspirativnog singla i spota “TanTanatos Filip Frank remix”, “Putokazi” nam predstavljaju i novi singl s četrnaestog albuma „Meandri“. Riječ je o pjesmi “Igralica”, dopadljivom singlu koji će vas zaintrigirati svojom energijom i zanimljivim zvukom te podstaći na promišljanje svijeta oko vas.

“Protiv svijeta da ne poludiš, ponekad treba kriknuti, smoći snage pljunuti u lice da bi se igralo sa životom, po njegovom rubu, po rubu njegova ruba i preko toga ruba. Ne moraš biti Bukovski niti naš Kamov, možeš biti tek ti koji ne pristaješ na smrt puno prije nego što premineš”, rekli su članovi sastava o inspiraciji za novi singl.

“Igralica“ je četvrti po redu video-zapis s albuma „Meandri“, a redateljka je i ovaj put mlada i talentovana umjetnica Gea Rajić.

“Kroz teatralnu scenu i koreografski dinamizirane pokrete ‘Igralica’ prkosi smrti i njenim posljedicama. Dječja igra poprima karakter obreda, izazivajući pritom u posmatraču emocije napetosti i tjeskobe. Crno-bijeli kadrovi označuju razliku između života i smrti, početne i završne tačke, dok crvena boja naglašava jačinu spektra osjećaja koje doživljavamo u međuvremenu“, ispričala je autorka spota.

“Putokazi” ove godine slave trideset i šest godina postojanja novim albumom “Meandri”. Iz albuma u album, iz generacije u generaciju kroz ovaj sastav prošlo je više od 400 pjevača.

Preporučujemo za Vas