Filozofija iz komšiluka

Grupa Who See na obostrano zadovoljstvo ostvarila saradnju sa hrvatskim reperom Sašom TBF

3845 pregleda 0 komentar(a)
Jedina nagrađena crnogorska grupa: Who See, Foto: Bojan Vasiljević
Jedina nagrađena crnogorska grupa: Who See, Foto: Bojan Vasiljević

Najpopularnija crnogorska rep grupa Who See objavila je novi singl pod nazivom “Idu dani”, zajedno sa pratećim animiranim spotom koji se može pogledati na YouTube servisu, a na pjesmi gostuje član kultne splitske grupe The Beat Fleet, Saša Antić.

Iz grupe pjesmu opisuju kao klasičnu balkansku priču o tri primijenjena filozofa iz komšiluka, koji zaraznim refrenom publiku podsjećaju na realnost prolaznosti i na zabavan način obrađuju ozbiljnu temu bitisanja. Istakli su i da je saradnja sa Antićem već neko vrijeme priželjkivana i veoma glatko sprovedena u djelo.

Ovaj singl, za koji su spot radili polovina Who See klape Mario Đorđević Noyz i Nemanja Abazović, najavljuje predstojeći, peti studijski album popularnog bokeljskog dvojca, koji se prema njihovim riječima može očekivati tokom naredne godine.

“Ogromna čast i zadovoljstvo mi je bilo napokon sarađivati sa Who See klapom. Meštre iz Kotora pratim od samih početaka i veliki sam njihov fan. Pjesma ‘Idu dani’ mi je definitivno jedna od najdražih saradnji. Hvala braći na pozivu, presrećan sam kako zvuči”, izjavio je Saša iz TBF-a.

Da je zadovoljstvo zbog saradnje obostrano potvrdio je Dedduh iz Who See klape.

“Singl sa Jadrana, konekcija Kotora sa Splitom, pjesma sa ogromnim imenom našeg hip-hopa, Sašom iz TBF-a. Zbog toga, sa neskrivenim zadovoljstvom puštamo novu traku ‘Idu dani’”, poručio je reper.

Singl je izašao pod etiketom Lampshade Media, a Who See je prije tri mjeseca najavio novi materijal singlo “Amo popit po pivo”.

Bonus video: