VRIJEĐANJE, UDARANJE U GLAVU, ŠUTIRANJE

Pojavio se snimak tuče Alena i Tife?

"Blic" navodi da je magazin "Skandal" došao u posjed snimka na kojem se jasno vidi da Tifa i Alen prvo psuju jedan drugog, da bi Mladen Vojičić glavom udario Alena Islamovića, koji mu je uzvratio nogom
68 pregleda 6 komentar(a)
Mladen Vojičić Tifa, Alen Islamović, Foto: Printscreen
Mladen Vojičić Tifa, Alen Islamović, Foto: Printscreen
Ažurirano: 09.01.2018. 15:43h

Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa su se fizički obračunali nakon novogodišnjeg koncerta u Budvi, a zatim sve demantovali, dok video tuče pokazuje da su se prvo vrijeđali, da bi Tifa udario Alena u glavu, a ovaj ga potom šutnuo, piše danas beogradski "Blic".

"Blic" piše da su Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović prvo imali verbalni sukob, zatim su psovali, a potom i fizički nasrnuli jedan na drugog na dočeku 2018. godine, međutim ubrzo je u redakciju "Blica" stiglo pismo u kojem je "Bijelo dugme" demantovalo da je do tuče uopšte došlo, te je navedeno da je čitava ekipa nakon svirke sjedjela u kafiću.

Beograski portal navodi da su se glavni akteri događaja na sve načine trudili da zataškaju čitavu priču, međutim "Blic" saznaje da iako je tim popularne grupe pokušavao da što prije utiša skandal oko tuče na dočeku, do fizičkog obračuna jeste došlo.

"Blic" tvrdi da je prvi na binu izašao Islamović, koji nije htio da siđe kada je trebalo da se popne Tifa. Tifa je psovao Alena, a zatim ga je na stepenicama pri silasku sa bine udario glavom u čelo i potom su počeli da se biju.

"Blic" dalje navodi da je magazin "Skandal" došao u posjed snimka na kojem se jasno vidi da Tifa i Alen prvo psuju jedan drugog, da bi Mladen Vojičić glavom udario Alena Islamovića, koji mu je uzvratio nogom.

"Blic" je pozvao smo menadžera grupe Adisa Gojaka, koji je uprkos tome što snimak tuče na kojem se čuje kako se dvojica kolega prvo psuju postoji, ali i što su brojni očevici prisustvovali skandalu u Budvi, nastavio sa svojom pričom.

"Do fizičkog obračuna nije došlo. Reagovao sam i poslao demanti zato što sam pročitao da su se potukli jer su jedan drugome ušli u deonicu. To nije tačno i zbog dionice sam reagovao, ni zbog čega drugog", rekao je isprva "Blicu" Gojak.

Menadžer je potom ispričao svoju, sasvim novu verziju priče u kojoj je do svađe došlo zbog stepenica.

"Svi smo stajali zajedno u bekstejdžu i kada je Tifa silazio sa pozornice, okliznuo se niz stepenice, Alen je stajao tu i Tifa ga je odgurnuo. Alen je počeo da ga psuje, ali to je normalno. Ljudi se svakodnevno psuju, pa normalno da će u dva ujutru da se psuju. Nisam video da su se udarali glavama" kazao je Gojak, koji je na pitanje "Blica" kako je moguće da nije vidio da se Alen i Tifa udaraju glavama, iako je stajao samo nekoliko metara od njih u bekstejdžu, rekao: "Jednostavno, to nisam vidio. Najbolje je da pitate njih dvojicu", rekao je Gojak.

Na konstataciju "Blica" da se na fotografiji jasno vidi da se Alen i Tifa udaraju glavama, te da će cijela Srbija vidjeti snimak, Gojak je rekao: "Neka vide, ako imate snimak, neka ga svi vide."

Islamović i dalje bez komentara

Alen Islamović i dalje stoji pri svojoj tvrdnji da ne želi da priča o incidentu:

"Ne želim ništa da komentarišem" rekao je "Blicu" kada su ga pozvali povodom snimka i fotografija.

Islamović je ranije, odmah nakon incidenta za "Blic" rekao: "Vozim i ne mogu da pričam. Ne želim da komentarišem. To su gluposti. Poslovno smo u dobrim odnosima, privatno nismo. Nemojte me pitati ništa o tome, zaista ne mogu da pričam."

"Blic" navodi da je i Vojičić nedostupan za komentar pa ni ovog puta nisu uspjeli da čuju njegovu stranu priče.

Preporučujemo za Vas