Timberlejk kao Džobs u novom futurističkom spotu

Dok njegov robot izvodi koreografiju na bini s još nekoliko plesačica, Timberlejk poručuje da će "mrzitelji reći da je lažan"
0 komentar(a)
Džastin Timberlejk, Foto: Screenshot (Youtube)
Džastin Timberlejk, Foto: Screenshot (Youtube)
Ažurirano: 05.01.2018. 17:52h

Džastin Timberlejk objavio je svoju novu dugoočekivanu pjesmu pod nazivom "Filthy" za koju je snimio i zanimljiv futuristički spot.

Pop i R&B zvijezda u spotu, pod rediteljskom palicom Marka Romaneka, otkriva publici svoje napredno robotsko stvorenje. Iako to pjevač nije potvrdio, mnogi su procijenili kako je Timberlejk u spotu maskiran u preminulog tvorca tehno kompanije Apple, Stiva Džobsa, piše Klix.ba.

Dok njegov robot izvodi koreografiju na bini s još nekoliko plesačica, Timberlejk poručuje da će "mrzitelji reći da je lažan".

"Filthy" je prvi singl s nadolazećeg petog albuma dobitnika Gremija pod nazivom "Man of the Woods". Pjesmo je napisao i producirao sam Timberlejk uz pomoć Džejmsa Fontliroja i Lorensa Dopsona. Njegov kompletan album sa 16 novih pjesama biće objavljen 12. februara, a već je dostupan za narudžbe.

Do zvaničnog predstavljanja albuma, Timberlejk planira predstaviti tri pjesme i spota. Pjevač je ranije otkrio da će svaki spot imati svoj individualni stil.

Gosti na novom albumu su Kris Stejplton i Ališa Kiz. On je izjavio kako je album inspirisan njegovim sinom, suprugom i porodicom.

Bonus video: