Uspjeh đaka barske Muzičke škole

Učenici profesorice Jelene Dobrković na nedavno održanom međunarodnom takmičenju “Polihimnija” u Skoplju, Sergej Savić, Novak Savić i Zoe Buntić osvojili su prve nagrade, Lana Milanović, po drugi put, maksimalnih stotinu poena, a Anđela Nikolić drugo mjesto

3098 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Bar info
Foto: Bar info

Učenici barske Škole za osnovno muzičko obrazovanje “Petar II Petrović Njegoš” na nedavno održanim međunarodnim festivalima, među kojima je poslednji “Polihimnija” u Skoplju, osvojili su više nagrada, prenosi portal Barinfo.

Sofija Eleneva, u klasi profesorice Tamare Stijepović, osvojila je ove godine tri nagrade: prvu na međunarodnom takmičenju u Valjevu, prvu u Minsku i prvu, kao i Grand prix u Kotoru.

Učenici profesorice Jelene Dobrković na nedavno održanom međunarodnom takmičenju “Polihimnija” u Skoplju, Sergej Savić, Novak Savić i Zoe Buntić osvojili su prve nagrade, Lana Milanović, po drugi put, maksimalnih stotinu poena, a Anđela Nikolić drugo mjesto.

Istakle su se i učenice profesorice Ana Vukazić. Katarina Radosavović je osvojila dvije prve nagrade na međunarodnim festivalima u Sremskoj Mitrovici i Skoplju, a Ivona Milić drugu, takođe u Skoplju.

Povodom novih uspjeha učenika barske Muzičke škole, uprava je, poštujući mjere Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti priredila malu svečanost, a direktor, mr Miro Kruščić, uručio je poklone - vrijedne muzičke publikacije

Bonus video: