Maja Louis objavila autobiografski singl: Otkrila o sebi više nego ikad

“Imala sam želju da izrazim svoje buđenje i shvatanje sopstvene odgovornosti za sva dešavanja u mom životu - momenat suočavanja i ujedno oslobođenja”, kaže Maja o novoj pjesmi

2523 pregleda 0 komentar(a)
Maja Louis, Foto: Dragan Jereminov
Maja Louis, Foto: Dragan Jereminov

Novim singlom pod nazivom “Majo probudi se” kantautorka Maja Louis otkriva o sebi više nego ikad.

Ovim singlom Maja ujedno najavljuje i novi album koji će biti objavljen na proljeće.

“Imala sam želju da izrazim svoje buđenje i shvatanje sopstvene odgovornosti za sva dešavanja u mom životu - momenat suočavanja i ujedno oslobođenja”, kaže Maja o novoj pjesmi.

Novim singlom, muzičarka je u svom muzičkom putovanju otišla dalje nego što smo do sada čuli.

Uz hip hop kao muzičku formu Maja je pronašla način na koji slušaocima prenosi emocije izražavajući snagu i otvorenost.

Novi muzički pravac prati i spot koji nas vodi kroz proces transformacije, ilustruje odlučnost i nepokolebljivost ove autorke i pjevačice, koja na to kaže:

“Želim kroz ovaj spot i numeru da im pošaljem poruku - jeste teško, ali možeš kad hoćeš. Promijenila sam životne navike potpuno, osjećam se sjajno i veoma sam ponosna na sebe”.

Spot je snimao i montirao Dragan Jereminov, a sniman je od juna do septembra 2020. godine.

Tekst je pisala Maja, muziku i aranžman su radili Maja i brat Marko Louis zajedno, produkciju i mix potpisuje Marko Louis.

Svirali su sjajni muzičari Aleksandar Dragutinović Šekspir (bas gitara), Nikola Jezdić Pindo (gitare) i Goran Savić Čaki (bubnjevi).

Maja otkriva i kako gleda na dosadašnju karijeru i šta joj je bila inspiracija:

“Meni je uvijek bilo važno da mi je lijepo, i da uživam u pjevanju i muziciranju, da razmjenjujem dobru energiju sa kolegama - prijateljima i da dijelimo to sa publikom. Nije mi karijera bila važna. Sada kada imam šta da kažem kroz svoje pjesme, imam i želju da svi to čuju, pa sam se sada i aktivirala po pitanju karijere”.

Muzičke žanrove koji je određuju Maja opisuje kao mješavinu roka, fanka i soula, uz primjese hip hopa.

Kao zaposlena žena, kreativna autorka i samohrana majka, Maja svojim novim životnim stilom i pjesmom “Majo probudi se” definitivno je uzor i inspiracija svima onima kojima je potreban podstrek za upornost i odlučnost kako bi stigli do željenog cilja.

Bonus video: