Novogodišnji koncerti

Sa Vijestima i EXIT-om u 2021: U novu godinu uz The Prodigy, The Cure, The Chainsmokers, Migos i brojne druge velikane!

U novogodišnjoj noći stiže pravi multižanrovski spektakl, sačinjen od EDM, hip hop, rege i fank bitova, žestokih rock gitara i pop romantike!

19551 pregleda 27 reakcija 4 komentar(a)
The Prodigy, Foto: EXIT Festival
The Prodigy, Foto: EXIT Festival

S obzirom na situaciju sa koronavirusom kao i ograničenjem kretanja za vrijeme praznika, Vijesti vam u novogodišnjoj noći, u saradnji sa EXIT festivalom, donose specijalni višesatni program, u kome će se naći neka od najvećih imena iz bogate istorije festivala, kao što su The Cure, The Prodigy, Migos, David Guetta, The Chainsmokers, Moby, Faithless, Motorhead, Jason Derulo, Atoms For Peace, Liam Gallagher, Damon Albarn, Hurts, Pet Shop Boys, Nile Rodgers, Fever Ray i mnogi, mnogi drugi.

U novogodišnjoj noći stiže pravi multižanrovski spektakl, sačinjen od EDM, hip hop, rege i fank bitova, žestokih rock gitara i pop romantike! Za kreiranje prave žurke u uslovima kakvi će, nadamo se, uskoro biti stvar prošlosti, biće zadužene neke od najvećih zvijezda današnjice, čiji se nastupi sa EXIT festivala prepričavaju godinama. Pozivu da snimci njihovih nastupa budu dio ove izuzetne novogodišnje noći brzo su se odazvali brojni izvođači, navodeći da su veoma srećni što će biti dio ovakvog projekta.

Migos
Migosfoto: EXIT Festival

Među novogodišnjim hitmejkerima nalaze se David Guetta, The Chainsmokers, Lost Frequencies, Jason Derulo, Bastille i nezaboravni Nile Rodgers, dok će ljubitelji hip hop kulture moći da uživaju u hitovima i da se podsjete nezaboravnih nastupa velikana među kojima su Migos i Desiigner.

The Cure
The Curefoto: EXIT Festival

Na oduševljenje ljubitelja tvrđeg zvuka, u online dočeku 2021. godine neće izostati ni gitare, budući da ćemo svi zajedno imati priliku da se podsjetimo kako su to zvučali The Cure, Motorhead i Phil Anselmo, dok će pravu energetsku bombu donijeti The Prodigy, Moby, Faithless i Dub FX. Ovoj zvjezdanoj postavci pridružiće se i legendarni Liam Gallagher koji je nakon nastupa na Exitu na svom tviter nalogu EXIT festival nazvao jednim od najvećih festivala na planeti!

Svojim sjajnim numerama će ispraćaj stare godine upotpuniti Ziggy Marley, Damon Albarn, Fever Ray, The Vacciness, Atoms For Peace, Pet Shop Boys i jedinstvena Roisin Murphy, dok će zvuke popa donijeti neki od najkarakterističnijih pop vokala današnjice Tom Odell, Rag n Bone Man i John Newman, kao i sastav Hurts, čiji je menadžment, upravo nastup na Glavnoj bini EXIT festivala 2014. godine istakao kao jedan od najboljih koncerata ikad!

Festivalski fanovi imaće priliku da gledaju novogodišnji program 31. decembra na FB stranici i portalu Vijesti.